bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlkadım'da coşkulu buluşma
YAŞAM // 7 Ocak 2018 Pazar 15:37 // Güncelleme: 7 Ocak 2018 Pazar 15:37

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Belediye bünyesinde kurs gören 900 kursiyerle bir araya geldi

İlkadım'da coşkulu buluşma

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı 7 ayrı Kültür Merkezinde eğitim gören 900 kursiyerle İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. 45 usta eğitmenin de katıldığı buluşma oldukça coşkulu başladı. İlkadım Belediyesi Türk Halk Müziği sanatçılarının seslendirdiği Türkülerle başlayan etkinlikte İlkadım Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle devam ederken Başkan Tok'un salona girmesiyle coşku iyice arttı. Uzun süre salondakiler tarafından alkışlanarak karşılanan Tok ilgi karşısında çok mutlu olduğunu kaydetti.


7 AYRI MERKEZDE TEK 1 AMAÇ


İlkadım Belediyesi tarafından 7 ayrı merkezde 200'den fazla branşta 900 kursiyer ve 45 usta öğretici bir arada aynı başarıya imza atıyor. Bir birinden güzel ürünlerin yanı sıra Kültür Merkezleri adeta bir sosyal buluşma platformu olarak İlkadımlıları bir araya getiriyor.


"İLKADIM BÜYÜK BİR AİLE OLDU"


İlkadım Belediyesi olarak sosyal yaşantı içerisinde İlkadımlılarla yaşamın her anında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "Yaptığımız her proje ile yaşama dokunmayı amaçlayarak çıktığımız bu yolda İlkadım'ın büyük bir aile olduğunu görüyoruz. 3,5 yıl da İlkadım'a altın çağını yaşatırken birlik ve beraberlikte de örnek ilçe olmaktan gurur duyuyorum. 7 Kültür Merkezimizde 45 Usta Öğreticimizden eğitim alan 900 kursiyerimiz var. Her yaştan hemşehrimizin özellikle de hanım kardeşlerimizin sayısız kurs dalında eğitim almak için bir araya geldiği, ev ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra sosyal bir çevre edinerek toplumdaki yerini sağlamlaştırdığı Kültür Merkezlerimizde vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu güzel buluşmada emeği geçen ve İlkadım Ailesini oluşturan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim" şeklinde konuştu.


KURSİYERLERDEN ANLAMLI HEDİYE


Davetlilerle tek tek ilgilenerek sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  İlkadım Belediyesi'nin 3,5 yıl içerisindeki icraatlarını anlatırken kursiyerler tarafından gösterilen ilgiye teşekkür etti. Konuşmanın ardından Başkan Tok'a 900 kursiyer ve 45 Usta Öğretici arasında yaşça en kıdemli olan 74 yaşındaki nakış kursiyeri Nazmiye Güngör ve yaşça en genç olan 21 yaşındaki TSM Repertuarı Eğitmeni Alara Mihriban Tektaş tarafından tüm Kültür Merkezleri adına hediye verildi.

İlkadım'da coşkulu buluşma
İlkadım'da coşkulu buluşma
İlkadım'da coşkulu buluşma