bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlkadım’a yeni hayat merkezi…
YAŞAM // 3 Eylül 2018 Pazartesi 19:25 // Güncelleme: 3 Eylül 2018 Pazartesi 19:25

İlkadım İlçesi’nin doğal güzelliklerini canlandırıp yeni bir yaşam merkezi sunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Doğanın sunduğu imkanları zenginleştirerek, insanların sosyal yaşantısına dokunuyor.

İlkadım’a yeni hayat merkezi…

Huzurun ve sağlıklı yaşamın adresi olacak olan yeni bir yaşam merkezini hayata geçiren Başkan Erdoğan Tok, İlkadım İlçesi Derebahçe Mahallesi sınırları içerisinde iki ilçeyi birbirinden ayıran Mert Irmağı kenarında bulunan 2 kilometrelik alanda doğal bir yaşam alanı kuruyor.


20 DÖNÜMLÜK ALANA KURULUYOR


Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nün uzun bir süre ırmak kenarında yaptığı ıslah çalışmalarından sonra  geçen ay yapımına başlanan İlkadım Koşu Yolu ve Yaşam Merkezi projesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 120 gün içerisinde tamamlanması hedeflenen proje, 20 dönümlük alanda içerisinde kuruluyor. Şehrin keşmekeşliğinden, stresinden uzak, doğanın sunduğu imkanlar canlandırılıyor. Her yaştan insana yönelik hizmetlerin planladığı projede; 2 km’lik bisiklet ve yürüyüş yolu, 11 bin metrekarelik mesire alanı, basketbol ve voleybol sahası, oyun ve eğlence alanı, kafe ve dinlenme alanları ve peysaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile yeni muhteşem bir yaşam alanı oluşturuluyor.


DOĞA, SPOR, HUZURLU BİR YAŞAM ALANLARI…


Doğanın sunduğu imkanları, yeşille kucaklayarak, insanların huzurla, doğa yürüyüşü, spor, piknik yapabilecekleri her ayrıntısı özenle düşünülmüş yepyeni bir yaşam alanı inşa ettiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ İnsanlarımızın, yoğun iş stresini ve huzursuzluklarını  atacakları bir yaşam merkezi kuruyoruz. 20 dönümlük alanda 2087 metre koşu ve bisiklet yolu, 11 bin metrekarelik piknik ve eğlence alanı, 608 metrekarelik basketbol ve voleybol sahası, 947 metrekarelik oyun ve eğlence alanı, kamelya ve piknik alanlarında oluşacak yaşam alanında vatandaşlarımızın ailece gelip pikniklerini yapabileceği, bisikletlerini sürebileceği bir eser meydana getiriyoruz.  Sağlıklı nesillerin yetişmesinin alt yapısını oluşturduğumuz Mert ırmağı kenarında bulunan yürüyüş yolunu yeniden düzenleyerek içinde engellilerimizin de  kullanabileceği bir kafe, dinlenme alanları, özel bisiklet yolu ve yeşil alanların olacağı mükemmel bir yürüyüş yolu haline getiriyoruz. İlkadım Belediyesi olarak bu tür mekanlara ihtiyacımız vardı bizlerde geliştirdiğimiz proje ile halkımıza sunuyoruz.” diye konuştu.