bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Hayal Ağacı Projesi gönüllüleri Alaçam’da
YAŞAM // 21 Şubat 2017 Salı 16:08 // Güncelleme: 21 Şubat 2017 Salı 16:08

İstanbul Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Hayal Ağacı Projesi kapsamında gönüllü üniversite öğrencileri, Türkiye’nin farklı illerinden okullar belirleyerek bu okulların bazı ihtiyaçlarını karşılıyor.

Gençler, gittikleri okullarda farklı etkinlikler düzenliyor ve yapılan etkinlikler sonucu bazı öğrencileri belirleyerek onların hayallerini öğreniyor. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezinin üniversiteli gençleri, hayallerini belirledikleri çocukları projenin ardından Tuzla’ya davet ederek hayallerini gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin farklı üniversitelerinde eğitim gören gönüllü kadrosundan oluşan ekip, gittiği köy okullarında çocuklara çeşitli etkinlikler, kırtasiye yardımı, hediye kıyafetler, eğitici ve öğretici oyunlar ile keyifli vakit geçiriyor.

Gönüllü öğrenciler; Iğdır, Muğla, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Artvin, Çanakkale ve Giresun’un ardından Alaçam Umutlu İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilere, kırtasiye, giyim ve temizlik malzemelerinden oluşan çeşitli hediyeler dağıttılar.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Çelik, Hayat Ağacı Projesi için Umutlu Mahallesi’ni ziyaret eden üniversiteli gençlere ‘hoş geldiniz’ dileklerinde bulundu.
Hayal Ağacı Projesi gönüllüleri Alaçam’da