bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gençler Samsun'u tanıdı
YAŞAM // 26 Ekim 2021 Salı 08:38 // Güncelleme: 26 Ekim 2021 Salı 08:38

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" ile Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yüzlerce genç Samsun'u yakından tanıma fırsatı buldu.

Gençler Samsun'u tanıdı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde başlatılan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi ile bu yıl 600'e yakın genç, şehrimizin tarihi ve kültürel miraslarını, yöresel lezzetlerini tanıyıp, bir çok gönüllülük faaliyetleri ve sportif faaliyetler içerisinde yer aldı.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim Sosyal ve Kültürel Faaliyetler birimi tarafından yürütülen proje kapsamında; 21-24 Ekim tarihleri arasında Yozgat'tan gelen 40 genç ve 5 öğretmenden oluşan kafile, Samsun'da ki gezi ve etkinliklerini tamamlamasının ardından kentten ayrıldı.

İller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması amacıyla hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında gençlerimiz Liderler nezaretinde; şehrimizin tarihi ve kültürel miraslarından; Bandırma Gemi-Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi, Gazi Müzesi, Kent Müzesi, Onur Anıtı, 15 Temmuz Müzesi, Kurtuluş Yolu,  1919 Panaroma Dijital Gösterim Merkezi, Oyuncak Müzesi ve Amazon Köyünü gezdiler.

Dört gün süren gezi ve etkinlik programında gençler; Yabancılar Çarşısı gezisi, Samsun 1 Gemisi ile sahil turu, Vezirköprü Şahinkaya Kanyon turu, Çakırlar Korusunda sportif faaliyetler, yarışmalar ve piknik, yaparak gönüllerince eğlendiler.

Gençler ayrıca gönüllülük faaliyetlerine özendirmek ve bilinçlendirmek adına İlkadım Gençlik Merkezinde bağımlılık ve doğal afetlerle mücadele eğitimine katıldılar.

Tarihi, kültürü, doğası ve lezzetleri ile Samsun'a hayran kaldıklarını belirten gençler bugün kentten ayrıldılar.