bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
’evliyalar Ve Yücelerle Yaşamak- Aşka Yürü’ Kitabı Yayınlandı
YAŞAM // 25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:00

Ünlü Kişisel Gelişim Uzmanı Can Kağan Osman Aydoğmuş’un ilk kitabı Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak-Aşka Yürü, 12 ünlü uluslararası eğitmen-yazar ve iki Türk doktorun özel referansıyla kitapçılardaki yerini aldı. Kitap, dünyaca ünlü spirit ressam Sandy Ingham’ın özel çizimleriyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

’evliyalar Ve Yücelerle Yaşamak- Aşka Yürü’ Kitabı Yayınlandı
Ünlü kişisel gelişim uzmanı Can Kağan Osman Aydoğmuş’un, evliyaların yolunda genç bir yolcu olarak okurları için enerji kapılarını açmak ve onları bu topraklardan geçmiş evliyalarla kalben buluşturabilmek amacıyla kaleme aldığı Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak -Aşka Yürü kitabı okurlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Bizler Türkiye’de erenler, evliyalar, yüceler diyarında yaşıyoruz, denir ki İstanbul’u, Anadolu’yu evliyalar korur; onlar artık bedenen bu dünyada olmasa da enerjileri hâlâ bu topraklarda var olmaya devam eder. Her şehrin, her bölgenin evliyası vardır. İstanbul’da iş kurmak, yerleşmek isteyen, evlilik dileyen Eyüp Sultan’a gider, Yuşa Hazretleri kapısına gelenin elini boş göndermez, Hacı Bayram Veli, Üftade Hazretleri, Aziz Mahmud Efendi… Onlar bu şehrin gerçek koruyucularıdır. Ülkemizde her gün yüzlerce insan evliyaları ziyaret ediyor ve bu anlamlı ziyaretleriyle pek çok mucizevi olay yaşıyor. Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak -Aşka Yürü, hayatımızda daha fazla mucize yaratmak ve dileklerimize ulaşmak için evliyalar ve yücelerden nasıl yardım alacağımızı anlatan bir kitap. Can Kağan Osman Aydoğmuş dünyaca ünlü spirit ressam Sandy Ingham’ın çizimleriyle desteklenen bu kitap ile okurlarına 29 Günlük Evliya Meditasyonu’nu öğretirken diğer yandan yüksek bilinçle bağ kurmanın yollarını anlatıyor.

Yazarın hayatı boyunca edindiği tüm spiritüel bilgi ve yöntemlerin, Evliyalar ve Yücelerle bağ kurabilmenin yollarıyla harmanlandığı bu özel kitapta okuru birbirinden ilginç konu başlıkları bekliyor… Aynaya Anlat, Yargılama-Yargılanma, Kalbinin Kapılarını Aç, Niyet Tohumdur, Sil Düğmesi, Düşmanını Sev ve İyiliğini İste, İlahi Mahkeme gibi bu konu başlıklarını, Evliyalardan Neyi, Nasıl İsteriz, Evliyalar ve İşaretleri, Davet ve Meditasyon, Işık Kuralları ve Rüyalar adlı bölümler takip ediyor.

21. Yüzyılın modern dervişlerinden biri olan yazar, bu ilk kitabında hangi evliyanın, hangi dünyevi enerjiyi temsil ettiğini okurlarıyla paylaşırken diğer yandan da bu yüce bilinçlerin kutsal enerjilerini hayatlarına nasıl dâhil edebileceklerini anlatıyor.

Can Kağan Osman Aydoğmuş bir mistik, kişisel gelişim alanında ender olan değerlerden biridir. Kurumsal şirketlere verdiği eğitimlerin başarıları ile tanınan bir isim. Can, “Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak - Aşka Yürü” kitabı ile aydınlanma yolunda herkesi kendisi ile ilerlemeye davet ediyor.