bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Doğa dostu öğrenciler rozetlerini aldı
YAŞAM // 17 Ocak 2018 Çarşamba 16:55 // Güncelleme: 17 Ocak 2018 Çarşamba 16:55

Bafra TEMA Vakfı ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü “Bir Niyet Bin Tohum Projesi” kapsamında meşe palamutlarının toplanması, tüplerinin korunması ve bakımını Evrenuşağı İlkokulu üstlenerek doğa dostu oldu.

Doğa dostu öğrenciler rozetlerini aldı

“Yavru Tema” üyesi olarak gönüllü TEMA üyeleri olan öğrencilere üye rozetleri ve kartları Bafra TEMA Vakfı gönüllü sorumlusu Süleyman Özata tarafından okul müdürü Süleyman Kaplan’a takdim etti. Sınıf öğretmeni Fahrettin Söylemez ve öğrencileri “Yavru Tema” programına dahil olarak rozetlerini aldılar.


Okul müdürü Kaplan, “Okulumuz doğayla iç içe olarak eğitim öğretimini sürdürmekte olup dileğim tüm evlatlarımızın böyle yeşil alanlara sahip ortamlarda eğitim görmesidir. Ayrıca evlatlarımızın geleceğini ilgilendiren tüm projelerin de destekçisi olacağız” dedi.


Öğretmen ve “Yavru Tema” öğrencileri sosyal sorumluluk kapsamında doğaya sahip çıkmada, TEMA ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü “Bir Niyet Bin Tohum Projesi”nin destekçisi olmada “Biz de varız” dediler.