bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Çocuk hakları için söylediler
YAŞAM // 18 Kasım 2020 Çarşamba 16:26 // Güncelleme: 18 Kasım 2020 Çarşamba 16:26
Çocuk hakları için söylediler

Atakum Belediyesi Çocuk Korosu, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü için ‘Güzel Günler Göreceğiz' şarkısı için kamera karşısına geçti.


Tüm dünya çocukları için şarkı söyleyen koro, sonbahar manzarası eşliğinde klip çekimi yaptı. Klip, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Atakum Belediyesi'nin gerçekleştireceği ve önemli isimlerin katılarak çocuk haklarını konuşacağı panelde ilk defa gösterilecek.


Atakum Belediyesi'nce, kentte yaşayan çocukların müzik becerileri geliştirmek ve ses eğitimi vermek için 5-13 yaş arası çocuklarla kurulan Atakum Belediyesi Çocuk Korosu, pandemi döneminde uzaktan eğitimle sürdürdüğü derslerinin ardından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü öncesinde bir araya geldi. Çakırlar Mahallesi'ndeki ormanlık alanda klip çekimi gerçekleştiren koro, Edip Akbayram'ın sevilen şarkılarından ‘Güzel Günler Göreceğiz'i seslendirdi. Atakum'un eşsiz sonbahar güzelliğinin fon olduğu klipte, minikler tüm dünya çocukları için şarkı söyledi.