bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik'ten engellilere akülü araba
YAŞAM // 2 Aralık 2020 Çarşamba 17:27 // Güncelleme: 2 Aralık 2020 Çarşamba 17:27
Canik'ten engellilere akülü araba

Canik Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Canik ilçesinde ikamet eden 50 engelli vatandaşa akülü araç hediyesinde bulundu.

 


Nefes alıp veren her canlının birer engelli adayı olduğunun bilincinde olması gerektiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bütün çabamız, gayretimiz engellilerimizin önündeki engelleri kaldırmak, onların hayatını kolaylaştırmak içindir. Esas engelin sevgisizlik olduğunu, en büyük engelin yüreklerde ve zihinlerde olduğunu onlar bizlere kanıtlıyorlar. Bu amaçla ‘Hayata Engel Yok' projemiz kapsamında geçen sene kapalı spor salonunda gerçekleştirdiğimiz organizasyonla 85 kardeşimizi akülü engelli araçlarıyla buluşturmuştuk. Bu sene pandemi nedeniyle bir tören organizasyonu yapmadık. Kardeşlerimizi tek tek evlerinde ziyaret ederek 50 vatandaşımızı araçlarıyla buluşturduk. Engellilik görmemek, duymamak ya da başka bir fonksiyon kaybı değildir. Asıl engel yüreklerdedir. En büyük engel sevgisizliktir” dedi.