bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik'te hanım konakları dolu dolu
YAŞAM // 20 Şubat 2018 Salı 16:32 // Güncelleme: 20 Şubat 2018 Salı 16:32

Canik Belediyesi tarafından kadınlara özel yapılan eğitim, kültür ve sanat tesisleri dolu dolu programlarla her gün kapılarını binlerce kadına açıyor. Tesislerde düzenli açılan kursların yanında bu hafta da 5 farklı seminerde uzmanlar kadınlarla buluşacak

Canik'te hanım konakları dolu dolu

Canik Belediyesi tarafından açılan Hanım Konakları, kadınların yoğun ilgisini çekiyor. Bu hafta da düzenlenecek kurslar ve eğitim seminerleri kadınları bekliyor. Uzm. Psikolojik Danışman Ayşegül Anayurt 22 Şubat Perşembe günü saat 11.00'da Hacı İsmail Bilgi Evi'nde, 23 Şubat Cuma günü saat 11.00'da ise Şehit Ayşe Aykaç Hanımlar Konağı'nda "Çocuğumu Anlıyorum" konulu iki ayrı seminerde anneleri bilinçlendirecek. Yine 22 Şubat saat 14.00'da Şehit İlhan Varank Etüt Eğitim Merkezi'nde "Motive Olmanın İpuçları" konulu seminerde anneler ile buluşacak olan Uzm. Psikolojik Danışman Anayurt, 23 Şubat saat 14.00'da 8 Mart Şehit Sevgi Yeşilyurt Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'nde annelere 'Oyunla Güçlenen Çocuklar'ı anlatacak.

 

KADINLARA HAKLARI ANLATILACAK

Kadınlara yönelik eğitim seminerlerini sürdüren Canik Belediyesi tarafından ayrıca Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) işbirliği ile 26 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'da Canik Kültür Merkezi'nde "Kadınların Yasal Hakları" konulu seminer düzenlenecek. Günde 3 bin kadının yararlandığı hanım konakları, eğitim ve kurs merkezlerinde anne destek eğitimlerinin yanısıra iğne oyası, dikiş-nakış, Kur'an-ı Kerim, mefruşat, el sanatları, kuaförlük, cilt bakımı, takı tasarım, enstrüman, tiyatro, işaret dili, okuma-yazma, Arapça dil eğitimi kursları da veriliyor.

 

YILIN 12 AYI KURS

Kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişimine önem verdiklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Her yıl periyodik olarak düzenlediğimiz kurslarımızdan binlerce kadınımız yararlanıyor. Yılın 12 ayı devam eden kurslarımız kadınlarımızın gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Ancak bu kursların yanında, psikolojik, hukuksal ve sağlık gibi çeşitli alanlarda düzenlediğimiz seminerlerle de kadınlarımızın bilinçlendirilmesini amaçlıyoruz. Bu hafta da çeşitli hanım konaklarımızda düzenleyeceğimiz seminerlerimize tüm kadınlarımızı bekliyoruz" dedi.

Canik'te hanım konakları dolu dolu