bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bulvar'da 'Mağazacılar Günü' etkinliği
YAŞAM // 12 Aralık 2017 Salı 17:20 // Güncelleme: 12 Aralık 2017 Salı 17:20

Bulvar Alışveriş Merkezi (AVM), “12 Aralık Mağazacılar Günü” dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

Bulvar'da 'Mağazacılar Günü' etkinliği
Türkiye’de, perakende/mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan 12 Aralık Mağazacılar Günü bu yıl 5. kez kutlanıyor. Tüm mağaza çalışanlarının pozitif enerji ve coşkusunu bir kat daha arttırmak amacıyla; Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) çatısı altındaki derneklerin öncülüğünde 2013 yılında 12 Aralık Mağazacılar Günü adıyla kutlanmaya başladı.

Bu kapsamda, Bulvar AVM yönetimi; AVM çatısı altında çalışan mağaza personellerini bir mağaza işbirliği ile düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile bir araya getirdi. Mağaza çalışanlarının ve AVM yönetiminin katıldığı organizasyonda AVM Müdürü Gaye Özgün, “İyi ki Bulvar AVM çatısı altında bizimlesiniz. Bu aileye kattığınız değerler için teşekkür ederim” dedi.

Etkinlik süresince keyifli sohbetler gerçekleşirken özel olarak hazırlanan hediyeler “AVM’nin kahramanları” olarak nitelendirilen mağaza çalışanlarına armağan edildi.