bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bisikletleriyle gelip çevreyi temizlediler
YAŞAM // 9 Ekim 2019 Çarşamba 11:50 // Güncelleme: 9 Ekim 2019 Çarşamba 11:50

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Optisyenlik bölümü öğrencileri Atakum’ un Kurupelit bölgesinde bulunan yat limanında çevre temizliği yaptı.

Bisikletleriyle gelip çevreyi temizlediler
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik bölümü öğrencileri Atakum’da bulunan yat limanı etrafında çevre temizliği yaptı. Temizlik öncesinde kiraladıkları bisikletlerle “İnsan için Spor, Doğa için Temizlik” sloganıyla yola çıkan Optisyenlik bölümü öğrencileri çevreye zararı olabilecek kola şişesi, yiyecek kapları, şişeler, olta misinaları, kutu kartonları gibi birçok cam, kağıt ve plastik atıkları toplayarak doğaya zarar vermelerini engellediler.

“ÇÖZÜM TEMİZLEMEK DEĞİL KİRLETMEMEK”

Grup adına açıklamalarda bulunan Optisyenlik bölümü öğrencisi Cansu Kaya: “ Hepimizin nefes aldığımız havaya, içtiğimiz suya kısacası doğaya karşı sorumluluklarımız var. Gönül isterdi ki bugün burada tek bir çöp dahi bulamayalım. Ama doğayı temizleyenler gibi kirletenler de maalesef yine biz insanlarız. Çözüm temizlemek değil kirletmemektir. Bunun bilinciyle yaşamaya devam edeceğiz.” dedi.
Bisikletleriyle gelip çevreyi temizlediler