bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atakum'da sahil konseri
YAŞAM // 4 Temmuz 2021 Pazar 14:16 // Güncelleme: 4 Temmuz 2021 Pazar 14:16
Atakum'da sahil konseri

Samsun Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği yaz konserleri ile Samsunlulara unutulmaz anlar yaşatıyor. Birbirinden güzel türküler ve halk oyunları gösterileriyle vatandaşlara keyifli bir yaz akşamı yaşatan Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlamasıyla vatandaşlara stres attırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Alt yapı, üst yapı, kentsel dönüşümle birlikte tüm sorunları vizyonel bir şekilde çözme gayretindeyiz” diyerek, “Sanat, kültür, turizm gibi diğer alanlarda da şehrimizi merkez konumuna getirme çabası içerisindeyiz. Bu etkinliğimizin dışında 20 bin gencimize yönelik etkinlik takvimimizin de startını verdik” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Açık Sahne Yaz Etkinlikleri Atakum Çobanlı iskelesi’ nde Samsunlularla buluştu. Koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl iptal edilen etkinlikler bu yıl birbirinden güzel eğlencelerle geri döndü. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı koordinesinde hazırlıkları tamamlanarak 2 Temmuz’da start alan ve 18 Eylül tarihine kadar devam edecek etkinlikler her akşam saat 19.00’da Atakum ilçesi Çobanlı İskelesi’nde Samsunlulara keyifli anlar yaşatacak. Bu tarihler arasında aynı etkinlikler İlkadım Tütün iskelesi ve Canik Millet Bahçesi’nde de gerçekleştirilecek. Program akışları ise belediyenin sosyal medya hesapları, internet sitesi ve Kültür ve Sosyal İşler Şube Daire Başkanlığı’ndan da takip edilebilecek.