bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atakum’da giysi toplama kutuları 30 noktada
YAŞAM // 17 Ocak 2018 Çarşamba 17:06 // Güncelleme: 17 Ocak 2018 Çarşamba 17:06

Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarla, hayırsever vatandaşlar arasında kurulan sağlam bir paylaşım köprüsü haline gelen Atakum Hayır Çarşısı, giysi toplama kutularıyla daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Atakum’da giysi toplama kutuları 30 noktada

Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hayır Çarşısı Projesi’nin Atakumluların desteğiyle büyümeye devam ettiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirdikleri, sayıları şimdilik 30 olan giysi toplama kurularının yakında 55’e ulaşacağını söyledi.


Atakum Belediyesinin, yardımlaşma odaklı projesi Hayır Çarşısı, ilçenin muhtelif yerlerine kurulan giysi toplama kutularıyla ile daha güçlü bir yapı haline geliyor. Hayırsever vatandaşların destekleriyle, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldüren projenin daha da kapsamlı bir hale geleceğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yerel yönetimler noktasında, örnek olan bir proje. Bugüne kadar binlerce ihtiyaç sahibinin yüzünü, binlerce hayırsever vatandaşımız sayesinde güldürdük. Gıda, kıyafet, ev eşyası başta olmak üzere her konuda yardıma koştuk. Sadece ilçemizde değil, şehrimizde, ülkemizde hatta yurt dışında bile ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk. Atakum Hayır Çarşısının daha da güçlenmesi için, şimdi de ilçemizin muhtelif yerlerine 30 tane giysi toplama kutusu yerleştirdik. Bu sayıyı kısa süre içerisinde 55’e ulaştıracağız. Atakumlu hemşehrilerimiz, daha önce çarşılarımıza gelerek, evlerinde kullanmadıkları kıyafetleri teslim ediyordu. Vatandaşlarımız, şimdi bu giysi toplama kutuları sayesinde daha hızlı ve rahat hareket edilebilecek” diye konuştu.


Atakum Hayır Çarşısı Projesi kapsamında, 3,5 yıl içerisinde 70 farklı noktada mağazalar açıldığını ifade eden Başkan Taşçı, “İlçemiz başta olmak üzere, birçok noktaya paylaşımları ulaştırdık. 3,5 yıl içerisinde, farklı yerlerde 70 mağaza açarak, toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu yardımları ulaştırırken de önceliğimiz, kimsenin mahcup olmamasını sağlamaktı. Veren elin, alan eli görmediği bir anlayış içerisinde hareket ederek, Türkiye’ye örnek bir paylaşım projesine imza attık. Şimdi vatandaşlarımızdan, bu projeye destek olmalarını ve ilçemizde farklı noktalara yerleştirilen giysi toplama kutularına, evlerinde kullanmadıkları kıyafetleri bırakmalarını istiyoruz. Biz Atakumlular olarak büyük bir aileyiz. Aile olmanın en büyük gerekliliklerinden birisi de, paylaşmaktır. Biz de Atakum Belediyesi olarak, bu büyük gerekliliğin yerine gelmesinde önemli bir rolü üstlenerek Hayır Çarşısı Projemizi, başarıyla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız, giysi toplama kutularının olduğu noktaları ‘www.atakum.bel.tr’ adresinden öğrenebilirler” şeklinde konuştu.