bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
19 Mayıs'a Macar misafir
YAŞAM // 16 Mart 2018 Cuma 14:36 // Güncelleme: 16 Mart 2018 Cuma 14:36

19 Mayıs Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde okuyan S?ra Anna Doğan 19 Mayıs Belediyesini ziyaret etti

19 Mayıs'a Macar misafir

Memleketi Macaristan’dan gelen misafirleri Tünde Molvάr  Sάrosi ve Réka Tóth ile birlikte 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret eden, Sάra Anna Doğan Samsun’u çok sevdiğini, 19 Mayıs İlçesinin adını Kuş Cennetini ile duyduğunu ve Kuş Cennetini görmek istediğini söyledi.

Ülkemizdeki misafir öğrencileri birer kültür elçisi olarak gördüğünü ifade eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ”Ülkemize gelen misafir öğrencilerimizi uluslararası anlamda ülkemizi tanıtma, bilimsel katkı verme, kültürümüzü paylaşma ve ülkemize özgü misafirperverliği yaşatmak için önemli bir fırsat olarak görüyorum. Sizleri Türkiye’nin ve Samsun’unun gönüllü elçisi olarak görüyorum. İlçemize hoş geldiniz” dedi.

Başkan Osman Topaloğlu’nun görevlendirdiği personelle 19 Mayıs İlçesi ve Kuş Cennetini gezen Sάra ve ailesi Kuş Cennetine hayran kaldıklarını dile getirerek, bu sıcak karşılama ve misafirperverlikten dolayı 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na teşekkür ettiler.

19 Mayıs'a Macar misafir