bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yücel İldiz: Her takım birbirini yenebilir
SPOR // 24 Kasım 2016 Perşembe 14:17 // Güncelleme: 24 Kasım 2016 Perşembe 14:17

Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, TFF 1. Lig gibi zor bir ligde oynadıkları ve zorlu rakiplerinin olduğunu söyledi.

Yücel İldiz: Her takım birbirini yenebilir
TFF 1. Lig’de geride kalan 11 haftada 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 5 beraberlik ile 14 puanla toplayarak ligde 9. sırada yer alan Giresunspor, kalesinde toplam 11 gol gördü, rakip fileleri 12 kez havalandırdı. Bu hafta deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Giresunspor, bugün yaptığı idmanda kondisyon, pas ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, çok zorlu bir ligde oynadıklarını ve zorlu rakipler ile göreve başladığını söyledi.

"Kazanmak istiyoruz"

İki takımın da kazanmak için mücadele edeceğini dile getiren İldiz, “Çok zorlu bir ligde yarışıyoruz, bizde zorlu müsabakalar ile başladık. Bu haftada Malatya’ya gideceğiz. Malatya bildiğiniz gibi ligin lideri, geçen haftada onlar deplasmanda Eskişehir gibi zorlu bir ekiple oynayarak mağlup oldular, sahalarında kazanmak isteyeceklerdir. Biz geçen hafta geldik daha öncedeki haftalarda da takımımız galip gelememişti. İyi bir takımımız var. Sadece biraz eksikliklerimiz var. Sahamızda da berabere kaldığımız müsabakanın ilk yarısını iyi oynadık. İkinci yarısını ise iyi oynayamadık ama takımı sahada görme adına iyi oldu. Devre arasına kadar hem eksikliklerimizi gidermek adına, hem elimizden geldiğince puan toplama adına her şeyi yapmaya çalışacağız. Malatya maçı da bunlardan bir tanesi, her maç çok zorlu rakibimiz kazanmak isteyecektir ancak bizde kazanmak istiyoruz. Bu nedenle iki kazanmak isteyen takımın mücadelesi çok zevkli geçecek umarım iyi bir netice ile döneriz” dedi.

"Bu ligde her takım birbirini yenebilir"

TFF 1. Ligin çok zorlu bir grup olduğunu ifade eden İldiz, her takımın her takımı yenme şansı olduğunu belirterek, "Bu grupta isimler oynamıyor. Ben iddialıyım diyen her takım o hafta hayal kırıklığına uğraya biliyor. Peşinen faullü gösterilen takımların aldığı neticeler son haftalarda görüldüğü gibi ortada, bu nedenle bu grupta her takım her takımı yenebilir. Çok ciddi bir mücadele grubu burası, buranın farkında olmak lazım ve işin peşini hiç bırakmamak lazım” şeklinde konuştu.

Giresunspor’da cezalı olan Berkan’ın yanı sıra sakatlığı devam eden Cihan Can’ın da durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağı, onun dışında herhangi bir problem olmadığı belirtildi.