bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
YABPA'nın kızları Nusaybin'i farklı yendi: 5-1
SPOR // 23 Aralık 2019 Pazartesi 15:32 // Güncelleme: 23 Aralık 2019 Pazartesi 15:32

TFF Kadınlar 2. Liginin en büyük şampiyonluk adayı olan İlkadım Belediyesi (YABPA) Yabancılar Pazarıspor deplasmanda oynadığı Nusaybin Gençlikspor maçını 5-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı

YABPA'nın kızları Nusaybin'i farklı yendi: 5-1

Kadınlar 2.Liginin güçlü temsilcisi İlkadım Belediyesi (YABPA) Yabancılar Pazarıspor oynadığı 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik ile toplamda 24 puan ile namağlup olarak liderliğini sürdürüyor. Lider İlkadım Belediyesi (YABPA) Yabancılar Pazarıspor bu hafta deplasmanda Nusaybin Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Oynadığı güzel futbolu yeşil sahalara yansıtan filenin sultanları maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan kırmızı-beyazlı ekip Beyza Altınova (2), Arife Şentürk, Nursel Cazağ ve Fatma Serdar’ın attığı goller ile  Nusaybin Gençlikspor 5-1 yendi.


“Lig kupasını Kulübümüze kazandıracağız”


Nusaybin Gençlikspor galibiyetini değerlendiren YABPA Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, “Tüm maddi imkânsızlıklara rağmen deplasmana gönderdiğimiz Kadın futbol takımımız Nusaybin Gençlikspor 5-1 yenerek, 3 puanla sahadan ayrıldı. Takımımızın teknik heyetini ve bütün kadın futbolcularımızı tebrik ediyorum. Takımımız ligde  canla başla mücadele ediyor. Bu gençler bizim gençlerimiz herkesin sahip çıkması gerekiyor.Bu deplasman için bize ulaşım desteğini veren Samsunspor FK Başkanımız Yüksel Yıldırım’a  ve spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü İlkadım Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah birinci lig kupasını kulübümüze kazandıracağız” dedi.


“Gençlerimizi her alanda destekliyoruz”


Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar ikinci Liginde  şampiyonluğuna oynayan kadın futbol takımının başarı çıtasını daha da yukarı taşıyacağını inandığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Bir yerel yönetici ve belediye başkanı olarak, kadının statüsünün her anlamda geliştirilmesi için çaba gösteriyorum. Sosyal belediyecilik anlamında da kültür, tarih, turizm ve spor alanında Türkiye’ye örnek projeleri ilçemize kazandırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Ama bunlar içinde en önemlisi de genç kızlarımız. Biz genç kızlarımızı bu spor dalında başarılı olmaya yönlendirirken onları gerek fiziksel olarak, gerek ise moral motivasyon olarak geleceğe hazırlıyoruz. Ve başarılı olmaya endeksliyoruz. Aynı zamanda sadece spor değil onları okudukları eğitim alanında da desteklemeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.