bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Vural: 'Takımı yavaşlattım, fark çoğalabilirdi
SPOR // 15 Nisan 2018 Pazar 17:18 // Güncelleme: 15 Nisan 2018 Pazar 17:18

Eskişehirspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, "İkinci yarı takımı yavaşlatmasaydım sonuç daha farklı olabilirdi." dedi.

Vural: 'Takımı yavaşlattım, fark çoğalabilirdi
Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıdaki tempoyu ikinci yarıda bilinçli olarak düşürdüklerini belirtti. Eskişehirspor taraftarının, düşme potasında olan takımlarını sonuna kadar desteklediğini ifade eden Vural, şöyle konuştu: "Maç kazanılır. Fakat bu öyle bir kazanım oldu ki, karşımızdaki zor durumda olan takımı daha da zora soktu. İkinci yarı takımı yavaşlatmasaydım sonuç daha farklı olabilirdi. Bunu istemedim. Karşımızdaki rakibi de düşünmek lazım. Onların da onurunu, gururunu kırmanın bir alemi yok. Maçı seyredenler anlamıştır. Oyun mantığı ikinci yarı tamamen değişti. Önümüzde Gaziantepspor maçı var. Şımarmadan maçımıza odaklanacağız. Yönetimimize teşekkür ediyorum. Çocukların primlerini soyunma odasına getirdiler. Mali olarak zorda olmalarına rağmen bunu yaptılar. Herkese teşekkür ediyorum."