bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Veteranlar Gerze'de toplandı
SPOR // 23 Temmuz 2020 Perşembe 14:12 // Güncelleme: 23 Temmuz 2020 Perşembe 14:12

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Orta Karadeniz Bölgesi TMVFL 2020-2021 Zafer Men Sezon öncesi bilgilendirme toplantısı çarşamba günü Sinop ili Gerze ilçesinde yapıldı.

Veteranlar Gerze'de toplandı
toplantıya TMVFL Federasyon Başkanı Sayın Kenan Gürsu, TMVFL Başkan Vekili Sayın Mustafa Eksioğlu, TMVFL Milli Karma Sportif Direktörü Sayın Güvenç Kurtar, TMVFL Bölge Temsilciler Kurulu Başkanı Sayın Ali Şahin, TMVFL Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan ile birlikte ligde yer alacak olan kulüp başkan ve yöneticileri katıldı.

EV SAHİBİ GERZE VETERANLAR

Bu sene ilk defa TMVFL Futbol Liginde yer alacak olan Gerze Veteranlar takımı Kaldi Cafe'de toplantıya ev sahipliği yaptı. Lige katılacak olan takımlarlarla sözleşmeler imzalandı. Sözleşmelerle beraber lige katılan takımlara TMVFL Logolu saat hediye edildi. Sözleşme imzalayan takımlar;
1. Samsun Masterler FK,
2. Çorum Veteranlar,
3. Ordu Şöhretler,
4. Ünye Veteranlar,
5. Bafra Veteranlar,
6. Gerze Veteranlar,
7. Ayancık Veteranlar,
8. Sinop Tersanespor,
9. Boyabat Veteranlar,
10. Boyabat Çeltikspor Veteranlar,
11. Durağan Veteranlar.
11 takım ilave başvurular oldukça sözleşmeler imzalamaya devam edilecektir. Kura çekimine kadar başvurular devam etmektedir.

ŞAMPİYONLUK KUPASI SAMSUN MASTERLER FK TAKIMINA VERİLDİ

TMVFL 2019-2020 Sezonu Orta Karadeniz Bölgesi Şampiyonu Samsun Masterler FK Takımına şampiyonluk kupasını TMVFL Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu tarafından Samsun Masterler başkanı Mehmet İşman'a verildi.

FAİRY-PLAY ÖDÜLÜ DURAĞAN VETERANLAR TAKIMINA VERİLDİ

TMVFL 2019-2020 sezonunda Orta Karadeniz Bölgesi Fairy-play ödülünü TMVFL Sportif Direktörü Sayın Güvenç Kurtar tarafından Durağan Veteranlar takımı başkanı Harun Özlüoğlu'ya verildi.

ALİ DOĞAN 'A ÜSTÜN BAŞARI PLAKETİ VERİLDİ

2015 yılından itibaren TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi görevini başarı ile sürdüren Ali Doğan' a Federasyon Başkanı Sayın Kenan Gürsu tarafından üstün başarı plaketi verildi.
Veteranlar Gerze'de toplandı