bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
U16'da hazırlıklar başladı
SPOR // 23 Ekim 2018 Salı 21:53 // Güncelleme: 23 Ekim 2018 Salı 21:53

Yılport Samsunspor U16 takımı hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Çorumspor U16 maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

U16'da hazırlıklar başladı
Haluk Ulusoy Tesislerinde Teknik Sorumlu Bülent Çelik eşliğinde antrenman yapan U16 takımı ilk olarak ısınma hareketleri ve ardından yenileme çalışması yaparak idmanı sonlandırdı. Antrenmanın ardından haftanın değerlendirmesini yapan Teknik Sorumlu Bülent Çelik, “Bu hafta sonu TFF Bölgesel Gelişim Ligi 6’ncı maçında deplasmanda Erbaaspor U16 takımı ile oynadık. Maçın ilk devresinde istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve soyunma odasına 1-0 mağlup girdik. İkinci yarıya baskılı başlayarak oyunu rakip sahada oynamaya başladık. Çabalarımızın karşılığı olarak çok fazla gol pozisyonuna girmemize rağmen sadece 1 gol atabildik ve maçı berabere tamamladık. Maçtaki eksikliklerimizi belirleyerek daha iyisini yapabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hafta sahamızda oynayacağımız sıralamada en yakın rakibimiz olan Çorumspor maçını iyi futbolla kazanmak istiyoruz” dedi.