bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Türkiye Minikler Jimnastik Şampiyonası Kocaeli’de Yapıldı
SPOR // 25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:00

Türkiye Minikler ve Yıldızlar kategorisi Step-Aerobik Jimnastik Şampiyonası Kocaeli’de yapıldı.

Step-Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası, Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde gerçekleştirildi. Kocaeli’de düzenlenen şampiyonaya Türkiye’nin birçok ilinden ilkokul ve ortaokul öğrencileri katılarak hünerlerini sergiledi. Şampiyonaya Kayseri’yi temsilen katılan Bahçeşehir Koleji öğrencileri de yarışmanın etkisiyle bir hayli heyecanlıydı.

Yarışma hakkında konuşan Kayseri Bahçeşehir Koleji Beden Öğretmeni Günseli Kocabay, “2014-2015 Gençlik Sporları’nın düzenlemiş olduğu okul sporları bünyesinde Türkiye Şampiyonası’na geldik. Branş olarak step-aerobik takımı olarak buradayız. Biz Kayseri ekibi olarak iki takım halinde geldik buraya. Öğrencilerimizle uzun bir çalışma sürecinden sonra önceliğimiz tabi ki birinci olup Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık. Bir çok ilden kendi illerinde birinci olmuş öğrenciler burada şu anda ve biz Kocaeli’de olmaktan çok mutluyuz. İnşallah iyi sonuçlarla da memleketimiz olan Kayseri’ye dönmeyi umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yarışma heyecanını saklayamayan öğrencilerden Yağmur Havur ise, “Step için geldik. Başarılı olmak istiyoruz. İyi bir başarı bekliyoruz. Ben stebi çok seviyorum. Step zevkli bir spor. Ben yeni başladım. Takıma da yeni katıldım” dedi.

Öğrencilerden Ali Levent Kocabay da, “Bu sene başladım bu spora. Geçen sene takıma girmeyi istiyordum. Bu sene takım boş olunca girdim. Burası güzel. Enerjisi çok yüksek bir ortam. Böyle yerleri zaten severim. Erkek olarak bu sporu yapmak aslında daha kolay. Bacak kaslarımız kadınlara göre kuvvetli olduğu için daha uzun süre step yapabiliyoruz” ifadelerini kullandı.