bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Topu oyunculara attı!
SPOR // 24 Ocak 2019 Perşembe 00:31 // Güncelleme: 24 Ocak 2019 Perşembe 00:31

İyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini belirten Taner Taşkın, "Çocuklardaki veriler gayet iyiydi ama anlamadığımız bir şekilde takımda sanki oyuncu grubunun birçoğunda afyon yutmuş gibi bir haller vardı. " dedi.

Topu oyunculara attı!

Yılport Samsunspor Medya Direktörü Murat Sandıkçı’nın sunduğu ‘Bire1’ programında  konuşan Teknik Direktör Taner Taşkın, Amed Sportif Faaliyetler maçını ve bu hafta sonu oynayacakları Gümüşhanespor maçını değerlendirdi. Ligin ikinci yarısının her takım için zor geçeceğini belirten Teknik Patron Taşkın, “Amed Sportif Faaliyetler maçında böyle bir kaybı biz de beklemiyorduk. Kendi içimizde de 3 gündür bu maçın sorgulamasını yapıyoruz. Çünkü iyi bir hazırlık kampı geçirmiştik. Çocuklardaki veriler gayet iyiydi ama anlamadığımız bir şekilde takımda sanki oyuncu grubunun birçoğunda afyon yutmuş gibi bir haller vardı. Bunun içinde çocuklarla diyalog halindeyiz. İnşallah bunu da çözeceğiz. Ligin ikinci yarıları özellikle deplasmanlar zor olacak. Çünkü herkes kamptan geliyor ve iyi başlamak istiyor. Bu anlamda deplasman takımları için zor oluyor. İnşallah bu bize ciddi bir uyarı olur. Seri galibiyetlerle bu aldığımız mağlubiyeti unutturmak istiyoruz” dedi.

"BAŞKANIN KÜÇÜK İMASIYLA AYRILABİLİRİM"

Kendisine yönelik tepkileri de değerlendiren Taner Taşkın, “Ligin ilk yarısında 8 haftada 7 galibiyet bir beraberlik almıştık, 9’uncu hafta Keçiörengücü’ne mağlubiyet olunca ‘istifa’ diye bağırmışlardı. Tabi bunlar bizi üzüyor ve enerjimizi alıyor. Biz 1-2 maçlık serüvenlerle yola çıkmadık. Lig uzun bir maraton. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bu şampiyonluk yolunda bu tür yaraları biz de, rakiplerimizde alacak. Tabi kendi seyircimizden ve etrafımızdan bu tür söylemler gelince biraz rahatsız oluyoruz. Şu anda görevimin başındayım. Buraya ben İsmail Uyanık’ın bir telefonuyla geldim. Yine onun küçük bir imasıyla da ayrılabilirim. Birilerinin söylemesiyle ben istifa etmiyorum. Eğer başkandan böyle bir talep gelirse seve seve kabul ederim. Ben bu takımın şampiyonluğu için her türlü fedakarlığa hazırım” diye konuştu.