bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tabip Odası'ndan satranç turnuvası
SPOR // 20 Mart 2018 Salı 15:19 // Güncelleme: 20 Mart 2018 Salı 15:19

2018 yılı 14 Mart Tıp Haftası etkinleri kapsamında gerçekleştirilen Samsun Tabip Odası Dr. Kamil Furtun Satranç Turnuvası geniş bir katılımla yapıldı.

Tabip Odası'ndan satranç turnuvası

Turnuvaya Türkiye Satranç Şampiyonu Büyükusta GM Kıvanç Haznedaroğlu, 25 kişiye karşı oynadığı simülasyon satranç gösterisiyle katkı yaptı. Karşılaşmada 20 kişiyi mağlup eden Haznedaroğlu, 5 kişiyle berabere kaldı.

Turnuva sonunda hakemlere Dr. Kamil Furtun’un kardeşi Hakan Furtun tarafından gönderilen altın hediyeleri kız kardeşi Zeren Furtun takdim etti.

Turnuvada birinci olan Ali Öztürk’e tam altın, ikinci Ufuk Yılmaz’a yarım altın, üçüncü Metin Asılkefeli ve dördüncü Emircan Sözüöz’e ise çeyrek altın hediye edildi.

Turnuvada GM Kıvanç Haznedaroğlu ile berabere kalan 5 başarılı sporcu Ufuk Yılmaz, Sinan Topçakar, Ömer Şaka, Mert Öztürk ve Bora Demirbilek’e hatıra parası ve hediyelerinin yanında Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk adlı eserini hediye eden Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan; bu seneki turnuvanın geçen seneye göre daha anlamlı olduğunu belirterek, “7’den 77’ye herkesi bu turnuvada görmek bizleri çok mutlu etti. Böyle aydınlık gençlerimizin, yavrularımızın olması bizlerin gelecek adına umutlarımızı neden kaybetmediğimizin bir göstergesidir” dedi. Erkan, “Ödül töreninde hazır bulunarak bizleri onurlandıran Sayın Vali Yardımcımız Hakan Kubalı’ya, Dr. Kamil Furtun’un kıymetli eşi Dr. Funda Furtun’a ve bu organizasyonda büyük emekleri geçen  Suat Boztepe’ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Tabip Odası'ndan satranç turnuvası
Tabip Odası'ndan satranç turnuvası