bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Soner Aydoğdu resmi imzayı attı
SPOR // 26 Ocak 2023 Perşembe 23:04 // Güncelleme: 26 Ocak 2023 Perşembe 23:05

Samsunspor, Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor forması giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Soner Aydoğdu resmi imzayı attı
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Samsunspor, Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor forması giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Vekil ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ile İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır da katıldı.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da Soner Aydoğdu transferi için, "Soner Aydoğdu’nun bize katkı sağlayacağını biliyoruz. Geçmişte Süper Lig’de birçok maça çıktı. İhtiyacımız olan ve istediğimiz bir oyuncuydu. Yakın zamanda bizimle beraber olacak. Çok güçlü bir aileyiz. Bu aileye yeni bir birey geldi. Hemen bizim ailemizin parçası olup, Süper Lig yolunda katkı sağlayacak" dedi.