bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor'da tempo yükseldi
SPOR // 1 Ağustos 2018 Çarşamba 16:36 // Güncelleme: 1 Ağustos 2018 Çarşamba 16:36

İkinci etap hazırlık kampını Erzurum’da sürdüren Samsunspor’da çalışmalar yüksek tempoda devam ediyor. Dünü çift idmanla tamamlayan oyuncuların hırslı ne neşeli görüntüleri dikkatlerden kaçmıyor.

Samsunspor'da tempo yükseldi

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı ekipte ikinci etap Erzurum kampı tüm hızı ile sürüyor. Bugün 2. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrükspor ile hazırlık maçı yapacak olan Samsunspor’lu oyuncular dünü çifte mesai ile tamamladı. Sabah ısınma hareketleri ile başlayan idman hafif tempolu koşu ile devam etti. Antrenman taktiksel çalışmayla sona erdi.


YARIN SONA ERECEK

Kırmızı-Beyazlı oyuncular akşam saat 15.30’da başlayan idmanda kısa süreli serbest düz koşu ve ısınma hareketlerinden sonra topla çalışmaya geçildi. Orta ve şut çalışması yapan oyuncuların neşeli ve hırslı görüntüleri dikkatlerden kaçmadı. Samsunspor’da ikinci etap kampı yarın sona erecek. Futbolcular 6 Ağustos’ta Erzurum’da toplanarak üçüncü etaba başlayacak.