bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'da yeni hedef Ümraniye
SPOR // 19 Eylül 2020 Cumartesi 10:33 // Güncelleme: 19 Eylül 2020 Cumartesi 10:33

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Ümraniyespor maçında üç puanı alarak moral kazanmak istediklerini söyledi

Samsun'da yeni hedef Ümraniye
Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Ümraniyespor maçında üç puanı alarak moral kazanmak istediklerini söyledi

Ofansif anlamda gelişeceklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Virüs konusunda devlet büyüklerimizin uyarılarına uyulması gerekiyor. Bu hafta kendi sahamızda ama salgın sebebiyle seyircimizden yoksun olarak Ümraniyespor'un karşısına çıkacağız. İlk hafta şampiyonluk adaylarından Altay ile karşılaştık. Birçok eksiğimiz ve dezavantajımıza rağmen gol yemeden puanla başlamak bizi mutlu etti. Şunu huzur içerisinde söyleyebilirim ki; maçın başlangıç düğünden bitiş düdüğüne kadar futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Fiziksel olarak ayakta kaldılar ve mücadeleyi hiç bırakmadılar. Bazı konularda eksiklerimiz vardı. Özellikle ofansif anlamda daha üretken olabilirdik. Bunları biliyoruz, gördük de. Yeni arkadaşlarımızın da katılımıyla özellikle ön bölgedeki arkadaşların katılımıyla bu eksiğimizi de her hafta azaltarak daha üretken, ofansif anlamda keyif veren bir takım haline geleceğiz. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.


Ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerinin altını çizen Sağlam, “Bu hafta bizim için önemli. Çünkü ligde ilk puanımızı aldık. İnşallah bu hafta Ümraniyespor maçından ilk galibiyetimizi alarak önümüzdeki hafta Bandırmaspor karşılaşmasına hazırlanacağız. Her şeyin bilincindeyiz. Oyuncularımız da tam anlamıyla olaya konsantre olmuş durumda. Yeni arkadaşlarımız da katıldı. Onlara da sahada görev vermeyi düşünüyoruz. Geçen haftadan daha iyi mücadele, beraberinde daha iyi bir futbol ve ofansif anlamda daha üretkenlikle beraber Ümraniyespor karşısında iyi mücadele edip, ilk galibiyetimizi alıp sezona moralli bir şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.