bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SAMSUN LİGE ISINIYOR!
SPOR // 27 Kasım 2021 Cumartesi 19:29 // Güncelleme: 27 Kasım 2021 Cumartesi 19:29
SAMSUN LİGE ISINIYOR!
Spor Toto 1. Ligi 14. haftasında Samsunspor, kendi saha ve seyircisi önünde son haftaların formda takımı Adanaspor’u konuk etti. Manisa ve Eyüp maçlarında hanesine 4 puan yazdıran ve ilk devre arasına kadar play-off hattına adım adım yaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlılar, karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte güney ekibinin kalesinde etkili olmaya başladı.

Savicevic ve Melih’le kaleyi yoklayan Samsunspor, ilk devrede iyi oynadı ancak skor üretemedi. İkinci yarıya Melih Okutan-Fofana değişikliği ile başlayan kırmızı-beyazlılar, Adana kalesinde baskısını iyice artırdı. Fofana oyun hareketlilik kazandırırken, taraftarının desteğini arkasına alan Samsunsporlu futbolcuların baskısı 62. dakikada sonuç verdi. Sol kanattan Soner’in ceza alanına ortaladığı topa golcü Tomane, düzgün bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. (1-0)

Takım arkadaşları sezonu kapatan Diomande’nin formasıyla gol sevincini yaşadı. 73. dakikada Fofana’nın ceza alanına kadar taşıdığı topta kaleciyle karşı karşıya kalan kaptan Yasin Öztekin, kaleci Goran Karacic’i geçemedi. Fofana, uzatmalarda yüzde yüzlük golü atamadı. Kırmızı-beyazlılar, son 3 maçta topladığı 7 puanla play-off hattına doğru bir adım daha yaklaştı.