bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun evinde kral!
SPOR // 4 Ekim 2020 Pazar 11:37 // Güncelleme: 4 Ekim 2020 Pazar 11:37
Samsun evinde kral!

TFF 1. Ligin ilk üç haftasını 5 puanla tamamlayan Samsunspor, evinde Akhisarspor’u ağırladı. İlk 15 dakika sonrasında rakibine üstünlük kuran Kırmızı-Beyazlılar İlyas Kubilay Yavuz'un ikinci yarıda attığı golle sahadan üç puanla ayrıldı.

 

Karşılaşmaya 5'i koronavirüs biri sakatlık nedeniyle 6 eksik oyuncunun yokluğunda rolöntide başlayan Samsunspor karşısında konuk ekip ilk dakikalarda ciddi iki pozisyondan yararlanamadı. Özellikle Hodziç’in kafa vuruşunda top dileği yalayarak auta gitti.

 

Ardından Ev sahibi takım oyunda dengeyi kurdu. Tomane ve Guido Koçer’in birer şut denemesinde Akhisar kalecisi gole izin vermedi.

 

Gökhan Alsan’ın sakatlanması nedeniyle oyuna giren Kubilay Yavuz’un hareketlendirdiği Samsunspor’da Guido’nun şutunda kaleci topu ayaklarıyla çeldi. Tomane’nin kafa vuruşunda da sonuç alamayan ev sahibi takım Akhisar’a da şans vermeyince ilk yarı golsüz sona erdi.

 

İkinci yarıya da Samsunspor iyi başladı ve rakip kalede gol aradı. Ev sahibi takım 53. Dakikada oyuna sonradan giren İlyas Kubilay Yavuz’un ceza sahası dışından yaptığı vuruşta topu filelerle buluşturdu 1-0.

 

Kubilay, Nadir Çiftçi ve Tomane’nin birer denemesinde ikinci golü bulamayan Samsunspor bu bölümde rakibine de şans tanımadı.

 

Maçın uzatma dakikalıranda konuk ekip Mert ile çok önemli bir pozisyon yakaladı. Boş kaleye giden topu Kerem Can uzaklaştırınca Samsunspor, evindeki ikinci maçtan da galibiyetle ayrılıp puanını 8’e yükseltti.