bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SAL bahçesine spor kompleksi
SPOR // 27 Kasım 2016 Pazar 18:40 // Güncelleme: 27 Kasım 2016 Pazar 18:40

AK Parti 65’inci danışma toplantısında yeni bir projenin daha müjdesini veren Başkan Erdoğan Tok, "Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a yaptığımız son ziyarette projemizi anlattık. Bakanımızın talimatıyla Samsun Anadolu Lisesi’nin bahçesine 2 bin 500 kişilik dev spor kompleksini kazandırıyoruz" dedi.

SAL bahçesine spor kompleksi
AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı 65’inci Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak yaptıkları hizmetleri ve çalışmaları anlattı.

AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı 65. Danışma Meclisi Toplantısı Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları, meclis üyeleri, ilçe gençlik kolları ve mahalle başkanları katıldı.

2016’da rekor hizmetler

Belediye olarak 2016 yılında Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla her mahalleye hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Tok, 2016 yılında 33 bin 340 metrekare sathı kaplama, 40 bin metrekare beton kaldırım, 10 kilometre yeni yol açma, 42 bin ton asfalt, 41 bin 500 metrekare parke taş hizmeti yaptıklarını anlattı. Tok, ayrıca okul ve camilerde de 871 bin TL değerinde yatırım yaptıklarını ifade etti.

Gençliğe 8 milyonluk yatırım

Mahalle aralarına spor merkezleri ve çocuk oyun parkları yaptıklarını kaydeden Başkan Tok, 2016 yılı itibariyle 7 adet halı saha ve 7 adet çocuk parkı yaptıklarını, 12 çocuk parkının oyun gurubunu yeniledikleri söyledi. Tok, iki yıl içerisinde basketbol ve futbol sahası, halı saha, tartan pist, oyun gurupları, fitness aletleri, oturma grupları, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları ile 10 mahallede 8 milyon TL değerinde yatırım yaptıklarını sözlerine ekledi.

İlkadım dev yatırımlarla büyüyor

Ihlamur Cafe ve Restaurant, Ahşap Kültür ve Medeniyet Yolu, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Selçuklu mimarisiyle yapılan cami ve külliye, Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi gibi projeleri hizmete açılan ve tamamlanmak üzere olan projeler olduğunu dile getiren Başkan Tok, "Yeni Belediye Hizmet Binası ile birlikte 2 bin 600 metrekarelik cami, çocuk kreşi, Cumhuriyet Meydanı’ndan sonra Samsun’un en büyüğü olacak meydan projesi, Mert Irmağı kenarında yapılacak 2,5 km uzunluğunda olan yolda yapılacak koşu yolu ve yaşam parkuru projesi, Unkapanı Kültür Merkezi Yenileme Projesi ile birlikte 800 kişilik tiyatro ve konferans salonu, Hanımlar Kültür ve Yaşam Merkezi, Hastane ve Kökçüoğlu mahallelerinde yapılacak Yerinde Dönüşüm Projesi, Gençlik ve Spor Bakanımıza yaptığımız son ziyaretimizde sözünü aldığımız Samsun Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak 2 bin 500 kişilik dev kapalı spor salonu projeleri hayata geçecek ve ihalesi tamamlanan projelerimiz arasındadır" diye konuştu.