bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sağlam: Rekabetin yaralanması futbolun sonunu getirir
SPOR // 29 Nisan 2021 Perşembe 23:48 // Güncelleme: 29 Nisan 2021 Perşembe 23:48

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Tuzlaspor-A.Demirspor maçı kadrosunun ayrıntılarını hatırlattı ve bu tutumun haksız rekabeti getirdiği belirterek, "Allah ne derse o olacak" dedi.

Sağlam: Rekabetin yaralanması futbolun sonunu getirir

TUZLA TOPLUMU TATMİN ETMELİ
Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz hafta oynanankarşılaşmaları değerlendiren Sağlam, Tuzlaspor'un oyuncu tercihleri konusunda iğneleyici cümleler kullandı. Sağlam, "Geçen hafta oynanan maçlarda bazı rahatsızlıklar gözlemledik. Bunlardan bir tanesi, kimseyi suçlamak istemiyorum ama bir cevap duymak istiyorum. Tuzlaspor bence bu ligin en zor deplasmanlarından bir tanesi olan Ankara Keçiörengücü deplasmanında maçı kazanıp, Play-Off umutlarını yeşertiyor. Bu haftaki maçta Ankara Keçiörengücü maçını kazanan 11’den kaleci Metin, Samet Asatekin, Yohou, Rotman, Gökcan, Ahmet Yazar ve Truham’ı Adana Demirspor maçında oynatmıyor. Ayrıca 4 tane U19 takımından oyuncuyu da ilk defa bu maçta oynatıyor. Dolayısıyla bu durumu bence futbol kamuoyunu tatmin edecek şekilde açıklamak gerekir." dedi. 


FUTBOLUN SONUNU GETİRİR
Balıkesirspor cephesinden, daha önce onyatılmayan futbolcuların Adana Demirspor karşısında sahaya çıkarılacağı yönünde duyumlar olduğunu vurgulayan Ertuğral Sağlum, haksız rekabet oluşturan bu tutumların Türk futbolunun sonunu getireceğnii belirtti. Sağlam, "Futboldaki rekabeti çok ciddi anlamda yaralayan bir durum. Bence Türk futbolunun geleceği açısından da çok sıkıntılı bir durum. Türk futbolunun sonunu oluşturabilecek bir durum. Dolayısıyla böyle rahatsızlıklarımız var. Oynadığımız oyunda 2 takım Süper Lig’e çıkacak, bir tanesi arkada kalacak. Play Off oynayacak. Sonra oradan çıkacak. Bunlar futbolda olan şeyler. Ama onlamayan şeylerin kamuoyunu vicdanına rahatsızlık verecek şeylerin de önüne geçmek lazım. Bu durum Türk futbolunun sonunu getirebilir. Dikkatli olmak lazım.” şeklinde konuştu.