bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Potada akademi kuruluyor
SPOR // 14 Kasım 2019 Perşembe 23:28 // Güncelleme: 14 Kasım 2019 Perşembe 23:28
Potada akademi kuruluyor

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Başantrenör Gökhan Taştimur, ilk olarak takımın durumu ve yeni transferler hakkında bilgi verdi. Gökhan Taştimur, “Sezonun ilk galibiyetini geçen hafta Gemlik Basketbol karşısında aldık. Önemli bir galibiyetti. Hafta içinde de kadromuza Ante Delas’tan sonra Predrag Samardziski’yi dahil ettik. Predrag Samardziski, Akhisar deplasmanında bizimle birlikte sahada olacak. Darian Townes’in menajeriyle de görüşüyoruz. Henüz fesedilmiş bir şey yok. Şu anda antrenmanlara bizimle birlikte çıkıyor. Çok kısa sürede kimseye zarar vermeden sonuçlanacaktır. Darian Townes’de iyi niyetli ve çalışkan bir oyuncumuzdu. Daha iyi beklentiler, daha mücadeleci ve müdafaa tarafında bizi tamamıyla destekleyecek bir uzuna ihtiyacımız vardı. Predrag Samardziski aslında Samsun’a 3 hafta önce geldi.  İlerleyen günde sohbet havasında ona ‘hadi bu seneyi Samsunspor’da geçir’ dediğimde çok mutlu oldu. O da tekrar burada yeni bir sayfa açmak istedi. Predrag Samardziski, 2011 yılında benim oyuncumdu. Çok başarılı bir sezon geçirmişti. 2 yıl Euro Lig’de oynadı. Ondan sonra da talihsizlikler yaşadı. Akhisar Basketbol deplasmanında da Darian Townes’in yerine Predrag Samardziski olacak” dedi.

Bu sezon basketbol karakterlerini ortaya koymaya çalıştıklarını belirten Gökhan Taştimur, “Biz ana hatlarıyla bütün bir sezon basketbol karakterimizi ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Benim bilinen bir basketbol karakterim vardır. Bu da az sayı yiyen, disiplinli hücum eden bir kimlikti. Maalesef şu ana kadar bunu istediğimiz yolu kat edemedik. Ama olumlu sinyaller olmaya başladı. Belki de ilk defa Akhisar deplasmanında olacak. Akhisar deplasmanına kazanmaya gidiyoruz. Bu konuda çok iddialıyım. Bizim savunma kimliğimiz oturduktan sonra sizlerde çok daha rahat konuşabileceğim. Benim kimliğimdeki en önemli unsur, Süper Lig’de ve TBL’de en az sayı yiyen takımdım. Şu anda ise en çok sayı yiyen ikinci takımız. Akhisar takımı ligdeki en iyi 3 takımdan biri. Akhisar 3 mağlubiyet aldı. Son toplarda kaybettiler. Bizim oyuncular önceden Süper Lige yükselmiş takımlarda oynayan oyuncularım var. Hepsi gerçekten TBL’de imzası olan, defalarca Süper Lige terfi eden takımlarda oynamış oyuncular. Bu yüzden ben iddialıyım. Çünkü kurgusu olan bir takıma karşı oynayacağız. Bu da daha düzenli oynamamıza sebep olacak. Umarım bu deplasmandan bu hayalimle döneriz” diye konuştu.


Samsunspor Basketbol Akademisini kuracaklarını ifade eden Gökhan Taştimur, “Biz adım adım kimliğimizi bulacağız. Kendi sahamızda kaybettiğimiz halde, yenilirken dahil tadını çıkartan bir taraftar grubu oluşmaya başladı. Bu da beni çok mutlu etti. Biliyorlar ki bu takım daha iyi olacak. Uzun zaman diliminde takımımız güzel şeyler yapacak. Bizim basketbol şubesi olarak hedefimiz altyapı. Samsun’a geri döndüğümde bazı genç yeteneklerin diğer takımlara transfer olduğunu gördüm ve bu da beni çok üzdü. Biz bunu tamir ettikten sonra hiçbir Samsunluyu hatta Karadenizliyi ailelerinden uzak yaşamalarını ve büyümelerini istemiyorum. Uzun vadeli bir organizasyonda Milli Takımımıza, Süper Ligde oynayan Samsunsporumuza 4-5 tane Samsunlu oyunculardan oluşan bir kadro kurulmasını istiyorum. Neticede kesinlikle Samsun’da çok ciddi bir potansiyel var. Yeter ki her şey iyi organize olsun. Sonuçta burası bir spor şehri. Altyapıyı kesinlikle A takımdan daha fazla önemseyeceğiz. Netice olarak da iyi neticeler alacağımızı düşünüyoruz. Ocak veya Şubat başında Samsunspor Basketbol Akademisini kuracağız. Ben de bu konuda çok heyecanlıyım. Başlamak için sabırsızlanıyoruz. Kendi ekibimle birlikte ön çalışmalarını yapıyoruz” şeklinde konuştu.