bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İstanbulspor'a PFDK'dan ret
SPOR // 24 Şubat 2021 Çarşamba 17:25 // Güncelleme: 24 Şubat 2021 Çarşamba 17:25

İstanbulspor'un kural hatası başvurusuna PFDK, oy çokluğu ile red kararı verdi

İstanbulspor'a PFDK'dan ret

İstanbulspor yönetimi, 1-0 mağlup oldukları Samsunspor maçında hakemin futbolcuları Rroca'ya kırmızı kartla ilgili kural hatası yaptığı iddiasıyla TFF'ye başvuru yapmıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) o talebi reddetti.

PFDK tarafından yapılan açıklamada, "İstanbulspor sporcusu Eduart Rroca hakkında, 20.02.2021 tarihinde oynanan İstanbulspor - Samsunspor TFF 1. Lig müsabakasında daha önce sarı kartı olmamasına rağmen, 2. sarı kart ile oyundan ihraç edildiği ileri sürülerek müsabakada görmüş olduğu kırmızı kart ve cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebinin incelenmesi neticesinde; müsabaka hakemlerinin adı geçen sporcunun şiddetli hareketi nedeniyle ve direkt kırmızı kart ile ihraç edildiği yönündeki raporları ve incelenen görüntüler ile somut olayda şahısta hata hali bulunmadığından FDT'nin 86/2. ve 86/3. maddeleri uyarınca talebin reddine (oyçokluğu) karar verilmiştir." denildi.