bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlker Meral Sandıklı’da Turnuva Maçı Yönetti
SPOR // 31 Mayıs 2015 Pazar 00:00 // Güncelleme: 31 Mayıs 2015 Pazar 00:00

Eşinin memleketi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine tatil için gelen Spor Toto Süper Lig hakemi İlker Meral, Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final maçını yönetti.

İlker Meral Sandıklı’da Turnuva Maçı Yönetti
Sandıklı Kaymakamlığınca düzenlenen futbol turnuvası, Sandıklı Belediyespor ile Sandıklı İmam Hatipspor’un final karşılaşmasıyla sona erdi. Hakem İlker Meral’ın yönettiği final maçının normal süresinin 3-3 tamamlanması ile penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Sandıklı Belediyespor, Sandıklı İmam Hatipspor’u 5-4 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, maçın ardından düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, amaçlarının ilçedeki vatandaşların yararına sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlemek olduğunu söyledi. Meral’e katılımından dolayı teşekkür eden Arıcan, "Şampiyon olan Sandıklı Belediyespor’u kutluyor, katılan tüm takımlarımıza, oyuncularımıza, hakemlerimize ve kamu görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Bunu geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Hakemi İlker Meral ise, "Sandıklı, benim eşimin memleketi. Yılda birkaç kez gelirim. Sandıklı’da profesyonel futbol takımı olması mutluluk verici. Kaymakam bey, ’turnuvamızın final maçını yönetir misiniz?’ dedi, ben de memnuniyetle kabul ettim. Futbol adına güzel bir gün oldu, ben keyif aldım. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
İlker Meral Sandıklı’da Turnuva Maçı Yönetti
İlker Meral Sandıklı’da Turnuva Maçı Yönetti