bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İleri üçlüden mesaj var!
SPOR // 28 Nisan 2020 Salı 19:29 // Güncelleme: 28 Nisan 2020 Salı 19:29

Samsunspor'un forvet oyuncuları Ahmethan Köse, Atabey Çiçek ve Bahattin Köse, Melih Gümüşbıçak’ın sunduğu Samsunspor ile Evdekal programına konuk oldu.

İleri üçlüden mesaj var!
Samsunspor'un forvet oyuncuları Ahmethan Köse, Atabey Çiçek ve Bahattin Köse, Melih Gümüşbıçak’ın sunduğu Samsunspor ile Evdekal programına konuk oldu. Melih Gümüşbıçak’ın sorularını yanıtlayan oyuncularımız, deplasmanda 3-1 kazandıkları Manisa Futbol Kulübü A.Ş. maçını unutamadıklarını ve ligler başladıktan 3 hafta sonra şampiyonluğu garantileyeceklerini söyledi.

Oyuncularımız Ahmethan Köse, Atabey Çiçek ve Bahattin Köse, kulübümüzün Youtube kanalı üzerinden video konferans sistemi ile futbol spikeri Melih Gümüşbıçak’ın sorularını yanıtladı.

Karantina sürecini evde ailesiyle birlikte geçirdiğini belirten tecrübeli oyuncumuz Bahattin Köse, “Ben ailemle yaşıyorum. Bu süreçte ailemizin değerini daha da iyi anladık. Evde kaldığım sürede canım sıkılmıyor. Ailemizin değerini bilmek lazım. Pizzayı iyi yaparım. Hamurunu bile kendim yapıyorum. Ben bir idolüm yok ama klas oyuncuları örnek alıyorum. Örneğin Pirlo’yu çok beğeniyorum” dedi.

Deplasmanda oynadıkları Manisa Futbol Kulübü A.Ş. maçını unutamadıklarını belirten Bahattin Köse, “Benim için Manisa Futbol Kulübü deplasmanı önemliydi. 3’üncü golü attım. Biz de ilk maçın hıncını çıkarttık. Bizim için çok önemli maçtı. Benim golümden çok attığımız ilk gole sevindim. Ben Manisa ve Adana’da, Samsunspor’a karşı oynadığımda stadyumda seyircilerin neler yapabileceğini görmüştüm. Buraya geldiğimde de heyecanlanmıştım. Kendi evimizde zaten biz rahat bir şekilde maça çıkıyoruz. Çok güzel taraftarlarımız var” diye konuştu.

Samsunspor’u Avrupa’da Liverpool’a benzettiğini ifade eden Bahattin Köse, “Ertuğrul Sağlam hocanın Samsunspor’a geldiğini duyduğumuzda biraz şaşırdık. Çok başarılı ve büyük bir hoca. 13 maçlık galibiyet serisinde de hocamızın büyük payı var. Samsunspor’u Avrupa’da Liverpool’a benzetiyorum. Hem pas yapıyorlar hem önde baskı kuruyorlar. Ahmethan’ın son vuruşları çok iyi, çabuk oyuncu. Ahmethan’ın da profesyonelliğini çok beğeniyorum. Benim 1 sene daha kontratım var. Bence kesinlikle iyi bir takımımız var. Önümüzdeki sene TFF 1’inci ligde sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. 5 tane yabancı alındıktan sonra takım daha da güçlü olacak ve şampiyonluğa oynayacağını düşünüyorum. Önümüzdeki sene favori bir takım olacağız" diye konuştu.

ATABEY ÇİÇEK: SAMSUN M.CİTY GİBİ
Samsunspor’u Avrupa’da Manchester City’e benzettiğini ifade eden Atabey Çiçek, “Benim için de sezonun en önemli maçı deplasmanda kazandığımız Manisa Futbol Kulübü maçıydı. Çünkü o maçta puan farkını iyice çıkarttık. Kendi adıma da önemli gördüğüm maç ise ilk yarıdaki Manisa Futbol Kulübü maçıydı. Oyuna sonradan girdim ve 2 gol attım. Samsunspor taraftarı çok büyüleyici. Büyük bir camia olduğunu herkes biliyor. Her futbolcu sahaya çıkarken tribünlerin dolu olduğunu gördüğü zaman motivasyonu daha da artıyor. Uzak yerlere gittiğimizde bile deplasman tribünün dolu olması bizim hoşumuza gidiyor. Genelde taraftarı çok olan kulüpler büyük camialar oluyor. Büyük camialarda da oynamak her futbolcu için ayrı bir keyiftir. Ertuğrul hocamızın oyuncularla ikili ilişkileri çok iyi. Ekibi de bizimle ağabey – kardeş ilişkili içindeler. Biz onların onlarda bizim samimiyetimize inanıyor. Takım olarak da bize verdiklerini aldığını düşünüyorum. Çok planlı programlı olmaları bizi iyi yönde etkiledi. Samsunspor’u Avrupa’da Manchester City’ye benzetiyorum. Onlar da bizim gibi yerden oynamayı seven bir takım” şeklinde konuştu.

AHMETHAN: 6 HAFTA SONRA KUTLAMA
6 hafta sonra taraftarlarla birlikte coşkulu bir kutlama yapacaklarının altını çizen Ahmethan Köse, “Tarsus İdman Yurdu maçını ve Manisa Futbol Kulübü maçlarını unutamıyorum. Manisa maçında hem biz hem de bizi izleyenler bizim şampiyon olacağımıza inanmıştı. Biz zaten bu seneki bütün maçlarımızı neredeyse içerideki atmosferle oynadık. Mesela Çorum ve Kırklareli deplasman maçlarında rakip takımdan çok bizim taraftarımız vardı. Bütün sezon boyunca bizi destekledikleri için taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Kalan 6 hafta sonunda da inşallah hep beraber coşkulu bir kutlama yaparız. Ertuğrul hocadan önce kısa bir dönem hocasız geçirdik. O süreci de hem altyapı hocalarımız hem de Yücel hocamızın sayesinde iyi bir şekilde atlattık. Ertuğrul Sağlam gibi bir hocanın geleceğini ben beklemiyordum. O geldikten sonra herkes buranın ne kadar önemli olduğunu, buradan ne kadar çabuk yukarıya çıkarsa o kadar değerli olacağını benimsedik. Hocamızın da çok güzel ekibi var. Bu parçalar bir araya geldiği zaman da başarı ortaya çıkıyor” diye konuştu.