bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İhlas Koleji Öğrencisi Mete Gazoz, Okçulukta Avrupa İkincisi Oldu
SPOR // 25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:00

Türk okçuluğunun başarılı temsilcilerinden Mete Gazoz, Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

İhlas Koleji Öğrencisi Mete Gazoz, Okçulukta Avrupa İkincisi Oldu
Avusturya’nın Klagenfurt kentinde gerçekleştirilen ve dört gün süren şampiyonada klasik yayda finale yükselen İhlas Koleji öğrencisi Mete Gazoz, Avrupa Şampiyonu olabilmek için Rus Buianto Tsyrendorzhiev ile karşı karşıya geldi. Gazoz, final maçında 7-3’lük skor ile şampiyonayı ikinci olarak bitirdi.

Karşılaşma sonunda rakibini kutlayan Gazoz, “Bugün rakibim benden daha iyi mücadele etti. Küçük hatalar karşılaşmanın sonucunu etkileyebiliyor” dedi.

Elde ettiği sonucu sonraki maçlar için bir motivasyon aracı olarak gördüğünü belirten Gazoz, ara vermeden yıl içindeki diğer şampiyonalar için hazırlıklarını sürdüreceğini ifade etti. Gazoz, katıldığı şampiyonalar ve milli takım kampları kadar okuldaki derslerini de önemsediğini belirterek, öğrencisi olduğu İhlas Koleji öğretmenlerinin ve idarecilerinin sundukları destek için teşekkür etti.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç ise, Mete Gazoz’un ülkeyi başarıyla temsil ettiğini söyleyerek, İhlas Koleji Ailesi olarak genç ve başarılı öğrencilerinin geldiği noktadan büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve genç sporcuyu tebrik etti.
İhlas Koleji Öğrencisi Mete Gazoz, Okçulukta Avrupa İkincisi Oldu