bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gol atacağımı hissetmiştim
SPOR // 8 Kasım 2022 Salı 12:43 // Güncelleme: 8 Kasım 2022 Salı 12:43
Gol atacağımı hissetmiştim
Göztepe karşısında oyuna sonradan girip galibiyet golünü atan Ali Kaan Güneren, “Şu an güzel bir gidişatımız var. İnşallah Tuzlaspor maçıyla galibiyet serisini 3 maça çıkartacağımızı düşünüyorum. Zaten galibiyet serileri ile şampiyon olunuyor. Kupa maçlarındaki iyi performanslar, hocamızın daha güçlü bir kadroya sahip olmasını sağlıyor. İnşallah yarın kupa maçını, ardından lig maçını kazanırız” dedi.
Samsunspor’a şampiyon olmak için geldiğini ifade eden Ali Kaan Güneren, “Göztepe maçı öncesi gol atacağımı hissediyordum. Güzel bir galibiyet oldu. Kazandığımız için mutluyum. Buraya şampiyon olmak için geldim. Bu kadro şampiyonluk için toplandı. Bu zamana kadar bir şanssızlık vardı. Bu şanssızlığın kırıldığını düşünüyorum. Şu an kiralık olarak geldim. Satın alma opsiyonum var. İyi bir performans gösterirsem ve başkanımız ile de Ankaragücü’de anlaşırsa burada kalabilirim” diye konuştu.