bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Geçen sezondan farkı yok!
SPOR // 25 Eylül 2017 Pazartesi 15:58 // Güncelleme: 25 Eylül 2017 Pazartesi 15:58

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un geride kalan 6 haftalık performansının geçen sezon ile aynı olması dikkat çekti

Geçen sezondan farkı yok!
2016-2017 sezonuna FIFA tarafından verilen 2 transfer dönemi yasağıyla başlayan, tecrübeli oyuncularının çoğunu kaybeden ve sezonun ilk yarısını gençler ağırlıklı kadroyla mücadele ederek geçiren Samsunspor, 18 transferin yapıldığı 2017-2018 sezonunda ise geçen sezonun ilk 6 haftasındaki tablonun aynısını tekrarladı.



Özalan: “İlk yarı 41 puan toplarım” demişti

Kırmızı-beyazlı ekibin genç Teknik Direktörü Alpay Özalan, sezon başında yaptığı basın toplantısında, “İlk yarıda minimum 41 puan toplamayı düşünüyorum. Biraz belki fazla atmış gibi gözükebilirim ama eğer iddialı olmayacaksak benim burada işim yok zaten. Ben büyük konuşmam, iddialı konuşurum. Ben, iddialı konuştuğum her şeyi de başarmışımdır” demişti. Özalan, şu an itibariyle ilk yarıda kalan 11 maçın hepsini kazansa dahi ilk yarı sonunda 38 puana ulaşmış olacak ve 41 puan hedefini tutturamayacak.

Özalan’ın sezon başındaki iddialı açıklamalarına karşın Samsunspor bu sezon geride kalan 6 haftada tarihinin en kötü lig başlangıcını tekrarladı. Samsunspor sırasıyla Gazişehir Gaziantep ile sahasında 0-0 berabere kaldı. Deplasmanda Manisaspor’u 1-0 yenen kırmızı-beyazlılar, ligin 3. haftasında kendi sahasında Adana Demirspor’a 1-0 mağlup oldu. BŞ. BLD. Erzurumspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Samsunspor, 5. haftada sahasında Altınordu’ya 4-1’lik skorla boyun eğdi. Kırmızı-beyazlılar 6. haftada da deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 1-0 yenildi. Samsunspor, 6 haftada 1 galibiyet ve 2 beraberlikle sadece 5 puan toplayabildi.



Geçen sene ile aynı

Samsunspor, Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde büyük zorluklar ve imkansızlıklarla başladığı 2016-2017 sezonunda ligin ilk 6 haftasında oynadığı karşılaşmalarda da 2 beraberlik, 1 galibiyet alarak 5 puan toplamıştı. Samsunspor, o sene ilk 6 maçta sahasında Adana Demirspor ile golsüz berabere kalmış, 2. haftada deplasmanda Yeni Malatyaspor’a 1-0 yenilmiş, sahasında Sivasspor ile 0-0 berabere kalmış, 4. haftada deplasmanda Mersin İdmanyurdu’na 3-0 yenilmişti. Korukır, ilk 4 haftadaki başarısızlık sonrasında istifa etmişti. 5 ve 6. haftadaki maçlara yardımcı antrenör Kenan Yelek liderliğinde çıkan Samsunspor, 5. haftada deplasmanda Boluspor’a 2-1 yenilmiş ve 6. haftada sahasında Denizlispor’u 1-0 yenerek ilk 6 haftada 5 puan toplayıp, tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atmıştı. Samsunspor, geçen sezon ilk 6 haftada 2 gol atıp 6 gol yiyerek -4 averajla 5 puan toplamıştı.

Kırmızı-beyazlılar bu sezon ise Alpay Özalan yönetiminde ilk 6 haftada 3 gol atıp 7 gol yiyerek -4 averajla 5 puan toplayarak aynı tabloyu sergiledi.
Geçen sezondan farkı yok!