bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Futbol şehitleri anıldı
SPOR // 20 Ocak 2022 Perşembe 10:13 // Güncelleme: 20 Ocak 2022 Perşembe 10:13
Futbol şehitleri anıldı
Samsunspor kulübü, 20 Ocak 1989 tarihinde trafik kazasında hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomiç ile otobüs şoförü Asım Özkan için anma töreni düzenledi.
Türk futbolunun en acı günlerinden biri olan 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor ile oynanacak Türkiye 1. Futbol Ligi karşılaşması için Malatya’ya giden Samsunspor kafilesi, sabah saat 09.30 sıralarında Samsun’un Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu kafileyi taşıyan otobüs uçuruma yuvarlanmış ve kazada Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır ile otobüs şoförü Asım Özkan olay yerinde, futbolcu Zoran Tomiç ise Sırbistan’da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmişti.
Kulübümüz, kazanın 33’üncü yıl dönümünde elim kazayı hatırlatmak için Asri ve Kıranköy mezarlığında anma töreni düzenledi. Teknik Direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan’ın Asri ve Kıranköy mezarlıklarındaki mezarları başına çelenk koyuldu ve dua edildi. Asri mezarlıkta bulunan ve kazada yaralanıp yıllar sonra vefat eden menajer Yüksel Özkan, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski yöneticil Tarık Kaptan, eski başkan Emin Kar ve Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat’ın da Kıranköy mezarlığındaki kabri başında dua yapıldı.