bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Fatsa’da spor yatırımları
SPOR // 13 Kasım 2017 Pazartesi 14:35 // Güncelleme: 13 Kasım 2017 Pazartesi 14:35

Fatsa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, “Fatsa’da spor yatırımlarına önem veriyoruz. Fatsa İlçe stadı artık tam anlamıyla sporculara hizmet veriyor. Hedefimiz lisanslı sporcu sayımızı daha da yükseltmek” dedi.

Fatsa’da spor yatırımları
Fatsa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek yaptığı açıklamada, “Fatsa İlçe stadında tadilat çalışmalarını bitirdik ve atletizm ile ilgili iyileştirmeler yaptık. Atletizm pistini Fatsa’ya kazandırdık. Atletizm alanında başarılı sporcular yetiştiriyorduk ve bu alanda bu pistin kazandırılması ile daha fazla sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz. Soyunma odaları, tribünlerde oturma yerlerini yeniledik. Ses sistemlerini geliştirdik. Stadımız artık tam anlamıyla sporculara hizmet veriyor. İlçemizde ayrıca iki ayrı kapalı spor salonumuz var. İkisi de faal olarak spor faaliyetlerine devam ediyor. Karadeniz bölgesinin en büyük kapalı spor salonlarından birine ilçemiz sahip. Birçok Türkiye şampiyonasına farklı alanlarda ev sahipliği yaptı. Bundan sonrada birçok organizasyonu yapmak için ilçemizde spor alanlarımızı genişletmeye çalışıyoruz. Yakın bir zamanda 7 ilçenin katılımı ile bölgesel bir turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Bu 7 ilçe arasında en çok sporcuya sahip ilçe Fatsa’dır. Bizler yeni sporcular yetiştirmek için çalışmalarımızı planlı bir şekilde yapıyoruz. Voleybola ise büyük yatırımlar yaptık. Dumlupınar Kapalı Spor Salonumuzu tamamen voleybol fabrikasına çevirerek orada sporcularımız çalışmalarını devam ettiriyor. Bu alanda da ilçe olarak Türkiye geneli yapılan turnuvalarda büyük hedeflerimiz var” diye konuştu.
Fatsa’da spor yatırımları
Fatsa’da spor yatırımları