bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Ertuğrul Sağlam Samsunspor'da
SPOR // 15 Kasım 2019 Cuma 17:57 // Güncelleme: 15 Kasım 2019 Cuma 17:57

İki haftadır gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden ve medyada çıkan "geliyor - gelmiyor" haberlerinin ardından Yılport Samsunspor Ertuğrul Sağlam'la söz kesti. Deneyimli teknik adam Pazar günü Trabzon'da tribünde olacak, haftaya resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Ertuğrul Sağlam Samsunspor'da

Yılport Samsunspor, İrfan Buz'un istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğu için görüşmelerini sürdürdüğü Ertuğrul Sağlam'la prensipte anlaşmaya vardı. İki haftadır gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden ve medyada çıkan "geliyor - gelmiyor" haberlerinin ardından deneyimli teknik adamla sonunda söz kesildi. Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ile görüşen ve el sıkışan Ertuğrul Sağlam'ın önümüzdeki hafta Samsun'a geleceği, Nuri Asan Tesisleri'nde kendisini Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.


TRABZON'DA MAÇI İZLEYECEK


Ertuğrul Sağlam'ın, Samsunspor'un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hekimoğlu Trabzon FK maçını Vakfıkebir İlçe Stadyumu'nda izleyeceği öne sürüldü. Yapılan görüşmelerde deneyimli teknik adamın listesinde bulunan bir kaç futbolcunun transferi için devre arasında düğmeye basılmasını istediği, mevcut kadronun ise daraltılması yönünde fikir belirttiği bilgisine ulaşıldı. Uzun zamandır takım çalıştırmayan Sağlam'ın yanında gelecek olan teknik heyette kimlerin olacağı merakla bekleniyor.


YENİDEN YUVAYA DÖNDÜ...


1994 yılında Samsunspor'dan Beşiktaş'a transfer olurken kulübe en fazla bonservis geliri elde ettiren futbolcuların arasında yer alan Ertuğrul Sağlam'ın teknik adamlık kariyeri Nuri Asan Tesisleri'nde başlamıştı. 2002-2004 yılları arasında Samsunspor'da teknik direktörlük yapan Sakıp Özberk ve Erdoğan Arıca gibi isimlerin teknik heyetinde yer alan Sağlam, 2004-2005 sezonunda ise Kırmızı-Beyazlıların başına geçmişti. Ardından Beşiktaş ve Bursaspor gibi kulüpleri çalıştıran deneyimli teknik adam, Yeşil-Beyazlıları Süper Lig şampiyonu yapmayı başarmıştı.


hedefhalk.com / Ergin Caner Cabbar