bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Dialiba kiralık geliyor
SPOR // 20 Temmuz 2017 Perşembe 00:35 // Güncelleme: 20 Temmuz 2017 Perşembe 00:35

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e yükselmesinde büyük emeği olan sol kanat oyuncusu Boubacar Dialiba Diabang, Samsunspor ile anlaştı.

Dialiba kiralık geliyor
E.Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Senegalli futbolcu, Bolu Termal’deki birinci etap kamp çalışmalarında yer almıştı. Golcü futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istediği doğrultusunda TFF 1. Lig ekibi Samsunspor’a 1 yıllığına kiralandığı belirtildi.  Toğuk Yaylası’nda başlayan ikinci etap kamp çalışmalarında yer alan Dialiba’nın Samsunspor’un kamp çalışmalarına dahil olacağı kaydedildi. Sol kanatta oynamasına karşın ileri uçta etkili olan 29 yaşındaki Senegalli futbolcu, geçtiğimiz sezon E. Yeni Malatayaspor’da 13 gol kaydetti. Boubacar Dialiba Diabang, 31 maçta 2 bin 510 dakika forma giydi ve 3 sarı kart gördü. Dialiba, 13 gol kaydederek, takımın en golcü ismi oldu.Dialiba’nın ismi Ankaragücü ve Adana Demirspor ile de anılmıştı.