bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
'Destek ve inanca ihtiyaç var'
SPOR // 22 Eylül 2019 Pazar 09:03 // Güncelleme: 22 Eylül 2019 Pazar 09:03

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, 5-0 kazanılan Tarsus İdman Yurdu maçını değerlendirdi, taraftara seslendi

'Destek ve inanca ihtiyaç var'

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, 5-0 kazanılan Tarsus İdman Yurdu maçını değerlendirdi.

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten İrfan Buz, “Bugün önemli bir müsabakaya çıktık. Tarsus İdman Yurdu geçen hafta kendi sahalarında kazanmıştı. Bizim açımızdan beraberlikten sonra bu maç çok önemliydi. Bunu telafi etmek istiyorduk. Bugün 5-0 kazandık. Takımımız saha zeminine rağmen doğru ve iyi futbol oynayarak kazandı. Takımımızı tebrik ediyorum. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan İrfan Buz, “Buraya geldiğimde hedefimizin olduğunu, ne olursa olsun bu ligden çıkmak istediğimizi söylüyordum. Son 20 dakikada fiziksel anlamda ayakta durabilen bir takım vardı. Samsunspor iyi futbolculara sahip bir takım. Doğru yolda gidecektir. Burada bazen güvensizlik olabiliyor. Bugün 5-0 kazandık göklerde, geçen hafta 2-2 kaldık yerin dibinde olduk. Böyle istikrar sağlanmaz. Futbolcularımız da geçen hafta üzülmüştü. Bizim desteğe ve inanca ihtiyacımız var. Samsunspor taraftarı şunu bilsin, bu futbolcular her şeyini ortaya koyacaktır. Bizde inşallah muvaffak olup şampiyonluğu göreceğiz. Şampiyonluğu ben ve futbolcularım da çok istiyor. Büyük taraftarlarımızdan istikrarlı bir şekilde destek bekliyoruz. Takımlarını desteklesin ve inansınlar. Gerisi gelecektir” diye konuştu.