bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Demirören: Herkes İstikrardan Yana
SPOR // 11 Haziran 2015 Perşembe 00:00 // Güncelleme: 11 Haziran 2015 Perşembe 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, 25 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurulda kendisine destek verecek kulüplere teşekkür ederek, "Herkes istikrardan yana" dedi.

Demirören, Kazakistan ile yarın akşam oynanacak milli maçı izlemek üzere bu ülkeye gitti. Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Demirören, kazanmak için Kazakistan’a gittiklerini ifade ederek, "Bu maçtan alınacak kötü bir netice turnuvadaki şansımızı tamamen bitirecek gibi gözüküyor. Tahmin ediyorum ki hocamız da futbolcular da bunun bilincinde. İyi bir çıkış yakaladık son iki maçtır. İnşallah bunun devamını diliyoruz. Türkiye’ye mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz" diye konuştu.

"ÇOK BÜYÜK BİR DESTEK VAR"

25 Haziran’daki seçimlerin hatırlatılması üzerine Demirören, "Öncelikle futbol ailesi için hayırlı olsun. Ben öncelikle Kulüpler Birliği’ne, bize destek veren tüm kulüplere ve başkanlara teşekkür ediyorum. Cidden çok büyük bir destek var. Herkes istikrardan yana. İnşallah bu şekilde devam eder. Sonuçta bu bir seçimdir, sonuna kadar da çalışmaya devam edeceğiz tabii ki" diye konuştu.

Galatasaray eski Başkanı Duygun Yarsuvat’ın adaylık iddiaları ile ilgili konuşan Demirören, "İsteyen herkes müracaat yapabilir. Onun için de hayırlı olsun" dedi.

Demirören, her kulübün kendi adayını belirleyeceğini ifade ederek, "Ona göre oy verecek. Osmanlıspor da dün toplantıya katılmamıştı, çekimser olduğu söylenmişti. Dün akşam onlar da bizi desteklediklerini açıkladılar. Daha seçime de iki hafta gibi bir zaman var. Artık hayırlısı inşallah" açıklamasını yaptı.