bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Coureur Samsun'da çok mutlu
SPOR // 9 Mart 2021 Salı 16:38 // Güncelleme: 9 Mart 2021 Salı 16:38

Fransız forvet, hedefinin Samsunspor'la Süper Lig'e çıkmak ve Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu söyledi

Coureur Samsun'da çok mutlu
Samsunspoır'un Fransız golcüsü  Mathias Coureur, “Samsunspor gibi büyük bir kulüpten teklif almış olmak, Samsunspor gibi büyük bir kulübün benimle ilgilenmiş olması beni çok mutlu etti. Kendimle gurur duydum. Kevin Boli'yi aradım. Çünkü kendisiyle daha önceden tanışmışlığım vardı. Burada çok güzel bir proje olduğunu ve kesinlikle imza atmam gerektiğini söyledi. Kariyerimde çok güzel anlara ve güzel işler başarabileceğimi söyledi. Bu sebepten dolayı düşünmeden imza atmam gerektiğini söyledi. Bende tam olarak bunu yaptım ve vermiş olduğum karardan çok mutluyum” dedi.

Samsunspor'daki hedefini net bir şekilde açıklayan Courreur, "O da Süper Lige çıkabilmek. Bunu sadece kulübün değil tüm şehri istediğini düşünüyorum. Benim bir gol hedefim yok ama bana verilen tüm zamanlarda ve bana verilen tüm şansları değerlendirerek takımıma maksimum düzeyde yardımcı olmak istiyorum. İnşallah çok fazla gol atma fırsatım olur ama önemli olan Süper Lige çıkabilmek. Kariyer hedefim olarak da Samsunspor'da birkaç yıl daha oynayıp Süper Lig'de Samsunspor için savaşmak ve Avrupa kupaları için oynamak isterim." ifadelerini kullandı.