bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik Hasköy Ortaokulu'ndan büyük başarı
SPOR // 18 Ocak 2018 Perşembe 17:37 // Güncelleme: 18 Ocak 2018 Perşembe 17:37

Canik Hasköy Ortaokulu Yıldız Erkekler Futsal Takımı il birincisi olarak Türkiye Şampiyonası'nda Samsun'u temsil etme hakkı kazandı.

Canik Hasköy Ortaokulu'ndan büyük başarı
Canik Hasköy Ortaokulu Yıldız Erkekler Futsal Takımı, Atakum Bayındır Ortaokulu Yıldız Erkekler Futsal Takımı ile yaptığı İl Birinciliği Müsabakası final maçını 3 - 0 yenerek Samsun Yıldız Erkekler Futsal Takımı Şampiyonu oldu. 
Canik Hasköy Ortaokulu Yıldız Erkekler Futsal Takımı bu sonuç ile Türkiye Şampiyonasında Samsun'u temsil edecek.

Alınan başarıdan ötürü büyük gurur duyduklarını belirten Canik Hasköy Ortaokulu Müdürü Hakan Özcan, "Alınan bu başarıda büyük payı olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehlika Gül Demirhan'ı ve şampiyon takımın oyuncuları olan öğrencilerimizi canı gönülden kutluyoruz. Türkiye Şampiyonasında hem okulumuz hem de İlimiz adına kendilerine başarılar diliyoruz." dedi. 

Alınan başarıyı tebrik eden Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar'da Canik Hasköy Ortaokulu'nu ziyaret ederek, Yıldız Erkek Futsal Takımını tebrik ederek, Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi. 
Canik Hasköy Ortaokulu'ndan büyük başarı