bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canberk ve Samet imzaladı
SPOR // 22 Haziran 2018 Cuma 18:14 // Güncelleme: 22 Haziran 2018 Cuma 18:14

Bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek Samsunspor, Samet Asatekin ile sözleşme imzalayarak 1 gün içerisindeki 2. transferini yaptı.

Canberk ve Samet imzaladı

TFF 2. Lig takımlarından Samsunspor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar ilk olarak kulübün alt yapısından yetişen ve bonservisi Göztepe’de bulunan Canberk Dilaver ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-beyazlılar, Dilaver’in ardından en son Ümraniyespor’da forma giyen Samet Asatekin ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ümraniyespor’dan ayrılan Samet Asatekin, Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan törende kendisini 2 yıllığına Samsunspor’a bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Asatekin, Samsunspor’un başarısı için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.


Samsunspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Samet Asatekin, geçen sezon TFF 1. Lig’inde 26 maçta forma giymiş ve 1 gol kaydetmişti.

İmza töreninin ardından konuşan Canberk Dilaver ise, “Samsunspor’a geldiğim için çok mutluyum. Yanımda Samsunspor’un efsaneleri Ercan Koloğlu ve Celil Sağır oturuyor. Buraya onlar gibi olmak için geldim. İnşallah çok güzel işler başaracağız. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bundan sonraki hedefim Samsunspor ile Süper Lig’de oynamak. Tek amacım bu” dedi.


Samsunspor Sportif Direktör Yardımcısı Celil Sağır ise transferlerin başladığını, ilerleyen günlerde Samsunspor ruhuna uygun futbolcuları bir bir takıma katacaklarını ifade etti.