bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bursaspor’un Efsanesi Geri Dönmek İstiyor
SPOR // 11 Haziran 2015 Perşembe 00:00 // Güncelleme: 11 Haziran 2015 Perşembe 00:00

Bursaspor’da oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan Pablo Martin Batalla, yeniden yeşil-beyazlı kulübe dönmek istiyor.

Bursaspor’un Efsanesi Geri Dönmek İstiyor
Bursaspor’da oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Batalla, 2013-2014 sezonunda teknik direktör Christoph Daum ile sıkıntı yaşayınca devre arasında Çin’in Beijing Gouan takımına transfer olmuştu. Ertuğrul Sağlam tekrar teknik direktörlüğe gelmesinin ardından, “Batalla ile çalışmaktan memnun olurum” açıklamasını yapmıştı. Bunun üzerine bir dönem Bursaspor’da tercümanlık yapan Volkan Çay, sosyal medya hesabından yeşil-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

“BURSASPOR’A DÖNMEYE SICAK BAKIYORUM”

Volkan Çay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Pablo Bursa’da olan biten her şeyden haberdar. Söylediğim gibi Batalla Bursaspor’a dönmeye sıcak bakıyor. Ama bize ulaşan bir teklif yok” dedi.

ÇİN KULÜBÜ BATALLA’YI BIRAKMAK İSTEMİYOR

Öte yandan liglerin aralık ayında bitecek olması ve Beijing’in şampiyonluk mücadelesinde olduğundan dolayı Çin kulübünün Batalla’yı satmak istemediği öğrenildi.