bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Burak Çalık: Kimsenin inancı kırılmasın
SPOR // 31 Aralık 2020 Perşembe 17:50 // Güncelleme: 31 Aralık 2020 Perşembe 17:50

Samsunspor'un başarılı hücum oyuncusu Burak Çalık, “Kimsenin bize olan inancı kırılmasın. Biz bu işin sonunu getireceğiz” dedi.

Burak Çalık: Kimsenin inancı kırılmasın
Samsunspor'un başarılı hücum oyuncusu Burak Çalık, “Kimsenin bize olan inancı kırılmasın. Biz bu işin sonunu getireceğiz” dedi.

Son maçlarda üst düzey performansın beklenmemesi gerektiğini, önemli olanın galibiyet olduğunu ifade eden Burak Çalık, “Ankaraspor karşılaşmasındaki golüm daha önce gelmeliydi. Uzun süre sonra geldi. Gol atmak bir hücum oyuncusu için çok önemli. Bu konuda mutluyum. Devamını da getirmem lazım. Onun için de çalışıyorum. Sezon boyunca takım olarak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Artık Pazar günü son maçımızı oynayıp ilk devreyi kapatacağız. İnşallah onu da galip gelerek kapatırız. Ben takım arkadaşlarımızın mücadelesinden, oynadığımız oyundan memnunum. Özellikle ilk yarının sonlarına geldiğimiz zaman çok üst düzey performans ben beklemem. Kimsenin de beklemesini de istemem. Önemli olan şu zamanlarda galip gelmektir. Özellikle Altınordu, Menemenspor maçlarında çok çok iyi oynadık. 8-9 tane pozisyon kaçırdık ama galip gelemedik. Ankaraspor karşılaşmasında iyi oynamadığımız düşünülüyor ama benim için sonuç önemli ve galip geldik. İnsanların beklentisi bizden galibiyetti bizde onu aldık. Adanaspor maçından da 3 puan alırsak ilk devreyi güzel bir şekilde kapatmak istiyoruz” diye konuştu.


Şampiyon olmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Burak Çalık, “Bu takımın hedefleri belli. Kurulma amacı belli. Şampiyon olmamız bekleniyor. Bizde onun için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Devre arası illaki yeni arkadaşlar aramıza eklenecektir. Onlarla beraber daha da güçlü olacağız. İlk yarıda gördüğümüz eksikliklerimizi kapatacağız. Finalde inşallah bu filmin sonunu güzel bitireceğiz. Ara ara illaki teklemeler olacaktır. Bize olan inancı kimsenin kırılmasın. Biz bu işin sonunu inşallah göreceğiz” şeklinde konuştu