bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bu lige ait değiliz
SPOR // 11 Ocak 2019 Cuma 13:43 // Güncelleme: 11 Ocak 2019 Cuma 13:43

Samsunspor'un devre arasında Darıca Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Bünyamin Cesur Karataş, Yılport Samsunspor’un bu lige ait olmadığını onun için bu sene şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Bu lige ait değiliz
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren takımımızın yeni transferi Bünyamin Cesur Karataş, Yılport Samsunspor’un çok büyük bir camia olduğunu ve bu takıma çok sayıda futbolcunun gelmek istediğini söyledi. Bünyamin Cesur Karataş, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Samsunspor çok büyük bir camia. Buraya çok sayıda futbolcu gelmek istiyor. Şu anki yönetimle burada her şey çok düzgün ilerliyor. Hatta buraya geldiğimde beni bir aile sıcaklığında karşıladılar. Takım arkadaşlarım, hocalarım, yöneticiler ve başkanımız İsmail Uyanık’ın sayesinde takıma hemen alıştım” dedi.

TAKIMIMIZ BU LİGE LAYIK DEĞİL
Yılport Samsunspor’un TFF 2’nci lige layık bir takım olmadığını belirten Bünyamin Cesur Karataş, “Takımımız buralara layık değil. Bu ligde şampiyon olup, önümüzdeki sezon da Süper Lig için mücadele edeceğiz. Bütün futbolcular bunun bilincinde. Hedefimiz tabi ki de şampiyonluk. Kendi hedefim ise iyi bir performans gösterip, uzun yıllar burada kalıcı olmak istiyorum” diye konuştu.

Forma rekabetinin olduğunu bile bile Yılport Samsunspor’a geldiğini ifade eden Bünyamin Cesur Karataş, “Takımımız oturmuş durumda. Buradaki futbolcular üst düzey oynuyor. Buraya forma rekabetinin olduğunu bile bile geldim. Ben kendime güveniyorum. Formayı kapmak için elimden geleni yapacağım ama son kararı tabi ki hocamız Taner Taşkın verecek” şeklinde konuştu.

TARAFTARLARIMIZIN COŞKUSU İLE HER MAÇIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ

Yılport Samsunspor’a gelmeden önce maçlarını takip ediyordum. Sahada taraftarlar ile takım arasında çok güzel bir ambiyans olduğunu gördüm. Taraftarlar takımımızın itici gücü. İkinci yarı oynayacağımız her maç final niteliğinde olacak. Onun için de 12’ni oyuncumuz olan taraftarlarımız bizi maçlarda yalnız bırakmasın. Taraftarlarımızın coşkusu, bizim de güzel oyunlarımız ile her maçımızdan puanlar çıkarmak istiyoruz” dedi.