bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Berlusconi Milan’ın Yüzde 47’sini Satıyor
SPOR // 5 Haziran 2015 Cuma 00:00 // Güncelleme: 5 Haziran 2015 Cuma 00:00

İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi 1986 yılından beri sahibi olduğu AC Milan Kulübü hisselerinin yüzde 47’sini için Taylandlı iş adamı Bee Taechaubol’a yaklaşık 470 milyon Euro’ya anlaştı.

Son 5 ay içinde 4 kez görüşen Berlusconi ve Bee Taechaubol, uzun süren görüşmeler sonunda AC Milan Kulübü hisselerinin satışı için bugün anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre Berlusconi ailesinin en az 18 ay daha kulübün çoğunluk hisselerini elinde bulundurması ve süre sonunda Taylandlı iş adamının kulübün çoğunluk hisselerine sahip olması bekleniyor.

Amerikan finans dergisi Forbes’in 700 milyon Euro değer biçtiği AC Milan kulübü hisseleri Silvio Berlusconi’nin sahibi olduğu ve büyük kızı Marina Berlusconi tarafından yönetilen Fininvest Holding Grubu’nun elinde bulunuyor.

Bir diğer Milano kulübü İnter’in ise yüzde 70 hissesi 2013 yılında Moratti ailesi tarafından Endonezyalı Erick Thorir’e yaklaşık 250 milyon Euro’ya satılmıştı.