bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Başkan'dan kenetlenme çağrısı
SPOR // 8 Mart 2021 Pazartesi 10:31 // Güncelleme: 8 Mart 2021 Pazartesi 10:31
Başkan'dan kenetlenme çağrısı

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Son dönemde kendisine Samsunspor FK Başkanı olmaktan mutlu olup olmadığı yönünde soruları geldiğini belirten Başkan Yıldırım, "Evet, çok mutluyum. Bunun için çok çalışıyorum. Takım başarılı olduğu zaman inanılmaz mutlu oluyorum. Çünkü koca bir şehrin ve taraftar grubunun yanımda olduğunu hissettirmesi ve benim de onları mutlu etme arzum tam bir sanatsal orkestraya dönüşüyor. Benim için bu sanatın orkestrasının maestrosu olmak, farklı ve ayrıcalıklı bir yaşam şekli oluşturuyor" ifadelerini kullandı.


Başkan Yıldırım açıklamasına şöyle devam etti: Ligin sezon sonu öncesi zirve yarışı altında, kulüp olarak inanılmaz performanslar gösterebilmek adına oluşan büyük stresleri ve riskleri sağduyulu ve başarılı bir şekilde yönetmek hayatımın vazgeçilmez yeni yaşam tarzı oldu. Artık kırmızı ile beyazın kenetlenme zamanı geldi. Bizim için yakında her renk "Kırmızı-Beyaz" ve her yer "Şehr-i Samsun" olacak. Sizi mutlu etmek ve gururlandırmak, beni çok mutlu ediyor.